Íme, az Epic legújabb ingyenes játékai!

Link másolása
Az Epic Games Store ezúttal is két díjmentes videójátékot ajándékoz a PC-t használó játékosoknak, ezzel együtt pedig lehullt a lepel a jövőheti címekről is.

Az Epic Games Store ezúttal sem hagyott bennünket cserben: ingyenessé váltak a múlthéten leleplezett videójátékok! Ha az Epic hivatalos oldalára látogattok, akkor máris beszerezhetitek díjmentesen a Bloons TD 6 és a Loop Hero című játékokat. 

Ha esetleg ezek a címek nem lennének ismerősek: a Devolver Digital 2021-es játéka, a Loop Hero egy egyszemélyes kártyajáték, ami a végtelen, ismétlődő őrületben játszódik. Nagyszerű választás azoknak a játékosoknak, akik szeretik a pixel art videójátékokat! 

A Bloons TD 6-ot a Ninja Kiwi fejleszti: ezzel a színes csodával senki nem fog unatkozni! A stratégiai játék célja az, hogy megvédd a csapataidat a robbanó ballonoktól. Mindkét videójáték egyszerű, azonban akarotodon kívül is el tudsz velük tölteni akár órákat is!

Jövőhét csütörtökön 17:00-kor újabb videójátékok lesznek ingyenesek, sorban áll az Orwell: Keeping an Eye on You és a Europa Universalis IV.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...