Szeptemberre csúszik a The First Descendant nyílt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 5.
  • Korai verzió
Link másolása
Habár a Nexon augusztusra ígérte, végül mégis egy hónappal később startol el a kooperatív elemekkel megspékelt The First Descendant nyílt próbalehetősége. Minden platformon egyszerre játszhatunk majd.

Mégsem ugorhatunk bele a The First Descendant nyílt bétatesztjébe augusztus végén, ehelyett 2023. szeptember 19-25. között próbálhatjuk ki a single és multis tartalommal felvértezett játékot. Ráadásul függetlenül attól, hogy PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-on, Xbox One-on vagy Xbox Series X/S-en, bármikor összefuthatunk a többi platform játékosaival, hiszen a cross-play anyagról van szó.

A bétában végigjátszhatunk a prológust, amiből kiderül, hogy a Vulgusok kompániája miért támadta meg az Ingris kontinenst, miért akarják annyira a Vasszívet és hogyan vág vissza az emberiség. A kooperatív módra kihegyezett The First Descendant időközben rengeteget fejlesztett a Nexon, az Unreal Engine 5.2 dübörög alatta, javult a teljesítmény és PC-n HDR- és DLSS 3-támogatás is él.

A végleges változat 2023 utolsó negyedévében várható PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en. Fentebb a legújabb fejlesztői naplót nézhetitek meg, amelyben a bétatesztről tudhattok meg számos fontos információt. Mindenekelőtt azonban érdemes regisztrálni a próbára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...