A Final Fantasy is szerepel a Magic: The Gathering következő crossoverjei közt

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A GenConon megünnepelték a Magic: The Gathering 30. évfordulóját és a lejátszott, negyven perces videóban terítékre kerültek a kártyajáték jövőbeli tervei is.

A Magic: The Gathering volt az első kártyagyűjtős, paklikészítős játék, ami kijárta az utat a későbbi klasszikusok, mint például a Yu-Gi-Oh! előtt, így ildomos nagy bejelentésekkel megünnepelni a 30. évfordulót. Ezt a fejlesztők nem is vették félvállról, hamarosan érkezik néhány, a videójáték-rajongóknak szánt újítás a játékba. A Fallout posztapokaliptikus világa és a Final Fantasy is berobban a Magic univerzumába, méghozzá a következő két éven belül. De ez nem minden, a játékosok számíthatnak néhány Jurassic World-kártyára is.

A korábban bejelentett Assassin's Creed-crossoverről is érkezett néhány információ, ez 2024 júliusában érkezik majd a játékosokhoz. Ha még több és pontosabb információt szeretnél még a közelgő kártyaszettekről, akkor érdemes rászánnod magad a közel 40 perces videóra, ami a GenCon műsorán került a nagyközönség elé. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...