Két hetet késik a WrestleQuest

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 14.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredtileg augusztus 8-án érkező játékot elhalasztották, mert a fejlesztők felfedeztek egy bugot, melynek hála akár elveszthetjük az összes mentésünket, derül ki a Skybound Games X-posztjából.

A Mega Cat Studios és a Skybound Games X-posztban jelentette be, hogy augusztus 22-re csúszik a játék megjelenése, hogy ki tudják javítani a hibát. Még szerencse, hogy viszonylag időben elkapták a bugot, kellemetlen meglepetés lett volna a játékosoknak, hogy oda az összes haladásuk.

Még márciusban jelentették be a pixel-art stílussal megalkotott bunyós RPG-t, melynek során az lesz a célunk, hogy minden idők legjobb pankrátorává váljunk. Egy önfeledt szórakozással telt kalandot sejtet ez a cél, és olyan nagy nevek lesznek segítségünkre, mint Andre, the Giant vagy „Macho Man” Randy Savage.

Augusztus 22-én érkezik ez a különös, de annál ígéretesebb premisszával rendelkező RPG, méghozzá PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Nintendo Switch-re, PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re, iOS-re és Androidra. Ezzel a készítők majdnem minden platformot lefedtek – azért az Atari VSC még elférne ott – , hogy biztos ne legyen semmi, ami az utunkba állna ha játékról van szó.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...