WrestleQuest PC, PlayStation, Xbox

A WWE egykori szupersztárja, Randy Savage és Andre, the Giant főszereplésével készülő szerepjáték egy pixelart bunyós kaland lesz.
1692597600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten több izgalmas játék is érkezik, de a kisebb, indie címek rajongói sem panaszkodhatnak majd, viszont a moziba járóknak nem lesz túl sok új néznivaló.
1691996400

Két hetet késik a WrestleQuest

Az eredtileg augusztus 8-án érkező játékot elhalasztották, mert a fejlesztők felfedeztek egy bugot, melynek hála akár elveszthetjük az összes mentésünket, derül ki a Skybound Games X-posztjából.
1691388000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Még tart a nyár, és nem a mennyiségen van a hangsúly, szerencsére, bizakodóak lehetünk, hogy a minőséggel nem lesz gond a várva várt címek kapcsán.
1684130400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az érkező címek között lesz számos új darab, de vannak köztük a korábbi generációban megjelent, immár a jelen generáció konzoljaira is ellátogató alkotások. Filmek és sorozatok terén is lehet találni izgalmas darabokat.
1668018379

Ezeket a játékokat hozta a Nintendo Indie World Showcase műsora

Bő 25 percben záporoztak a csodásabbnál csodásabb független fejlesztésű címek a Nintendo Indie World Showcase adásán. A szokásainkhoz híven átlátható, könnyen emészthető formában mutatjuk az újdonságokat.