Nem egy olcsó kiegészítő lesz a Call Of Duty: Modern Warfare III

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár korábban azt nyilatkozták a fejlesztők, hogy amit elértek a játékosok a Modern Warfare II-ben, az átvihető lesz az új játékba, ettől függetlenül egy teljes értékű cím lesz az új shooter.

Az Activision ismét kijelentette, amit már korábban is hangozatott: az új Call of Duty egy prémium kiadású, teljes értékű videójáték lesz. Egy X-posztban azt is leírták a fejlesztők, hogy a standard verzió nem kevesebb, mint 70 dollárba fog kerülni a játékosoknak. 

Erre azért volt szükség, mert a rajongók többsége a Redditen és az X-en már arról spekulált, hogy csak egy egyszerű kiegészítő lesz a Modern Warfare III néven emlegetett videójáték. Bár az igaz, hogy a tartalom egy része átkerül majd a folytatásba, most már biztosan állíthatjuk, hogy mégis egy teljes értékű Call of Duty jelenik majd meg november 10-én. 

A legtöbb információ a Call of Duty: Modern Warfare III-ról majd 2023. augusztus 17-én derül ki, méghozzá egy Warzone-on belüli esemény során. Ne felejtsétek el, már csak pár nap van hátra!

5.
5.
Grabowsky30+
Gondolom mennyi tartalom lesz benne ha kiegészítőnek szánták aztán valamelyik kitalálta inkább adjuk 70euróért.
4.
4.
crytek
#3: Ép ésszel gondolkodva ez a kijelentés a 0 day Codra vonatkozik a 78 másik amikkel már kb ember nem játszik benne lesz szerintem. De ha lement a deal és jogilag lehetséges feltölteni a game passot acti-blizz címekkel megtudnjuk
3.
3.
delphijos
#2: "The UK CMA's final report on the Microsoft deal revealed that Call of Duty wasn't going to be on Game Pass till at least 2025"

Persze, tudom hogy NEKED ráér akár 2030-ban játszani vele ha ingyé van, de szerintem sok box-osnak igenis releváns....
2.
2.
crytek
Game Pass tükrében felőlem 4000$ is lehet boxon nem releváns az ára
1.
1.
Br1sk
A vevők szempontjából nem lesz olcsó. A gyártó szempontjából olcsó megoldás... mindegy üzleteljenek ahogy akarnak. Én a Battlebitel meg quake 2 vel elleszek most 1 évig fps terén nem kell semmi más egy jó darabig
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...