Már tölthető a Mortal Kombat 1 zárt bétája

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 16.
  • Korai verzió
Link másolása
Mint tudjuk, ezen a hétvégén lesz a Mortal Kombat 1 zárt bétája, melyet csak az előrendelők próbálhatnak ki. Xbox Series X/S-en már le is tölthetjük, igaz játszani még nem fogunk tudni vele.

A játékosok Xbox Series X/S-en már augusztus 15-től este 5 órától (magyar idő szerint) le tudják tölteni a játék bétáját. A PlayStation felhasználóknak csak a béta tényleges indulásakor lesz erre alkalmuk, azaz augusztus 18-án ugyancsak este 5-től – olvashatjuk a NetherRealm X-posztjában.

Játszani még nem fogunk tudni vele, de az is már öröm lehet, hogy a béta első pár óráját nem letöltéssel kell töltenünk.

Ahogy már mi is megírtuk, csak az előrendelők élhetnek a béta lehetőségével. Ha hardcore MK-fanok vagyunk, akár még meg is érheti berendelni majdhogynem látatlanban a csapat munkáját, de mint minden megjelenésnél, óvatosságra intenénk a felhasználókat. Ugyan a NetherRealm az utóbbi években csak minőségi munkákat szállított, de láttunk már meglepően katasztrofális megjelenéseket jó fejlesztőktől is, szóval csak többszörös átgondolás után javasolnánk a tényleges előrendelést.

Legutóbb a játék egyik vendégkaraktere látott napvilágot, Goro, de ha esetleg lemaradtál volna az újféle egyjátékos módról vagy a több harcost is felvonultató trailerről, nálunk körbe tudsz nézni. Szeptember 14-én érkezik majd a bunyós kaland új része, melyben elölről kezdik az univerzum idővonalát. PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re fog megjelenni.

1.
1.
habo
Aki a store-ból vette meg az automatikusan letudja tölteni vagy kódot kap?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...