Holnaptól már előtölthetjük a Starfieldet

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha már alig várod, hogy belevesd magad a földöntúli sci-fi kalandba, akkor van számodra egy jó hírünk! Holnaptól lehet előtölteni Xbox Series X/S konzolokra és PC-re a Starfieldet.

A Bethesda bejelentette, hogy a Starfield töltése holnaptól, azaz augusztus 17-től rajtolnak el. Így, ha a megjelenés pillanatakor már egyetlen másodpercet sem szeretnél várni a cím kipróbálásával, akkor itt a lehetőség, hogy tegyél érte! Bár az izgalom még egy kicsit korai, a Starfield teljes értékű megjelenése ugyanis csak 2023. szeptember 6-án következik be Xbox Series X/S konzolokra és PC-re.

Ez az időpont azonban csak azoknak a lelkes játékosoknak érvényes, akik a Windows Store-on keresztül szeretnének játszani az űrmókával. A Steam felhasználóknak viszont kicsit tovább kell várniuk: a Bethesda szerint ezen a platformon keresztül az elővásárlás 2023. augusztus 30-án, szerdán kezdődik majd. Mivel az early acces verzió szeptember 1-jén indul be, ezért a Steam játékosainak csipkedni kell majd magukat, ha nem akarnak lemaradni! 

4.
4.
zoli12i
#1: Kb. bármikor bele vetheted magad, mert az ostoba MS, szinte ingyen vágja hozzád a GP keretein belül. Ráadásul vissza hozták a 300Ft-s belépőt.
3.
3.
vincentvega
Egy havi Game Passt megér, előrendelni semmit 2023ban xD
2.
2.
crytek
Szerencsére ez a MS szerverparknak szól.. én majd felhőben csapatom elég ha a ms letölti :)
1.
1.
Daniel21
Szeretnék abban bízni, hogy jó játék lesz, vagy legalább korrekt+. De előrendelni nem fogom. Inkább megvárom az első értékeléseket, aztán eldöntöm, hogy idén vetem bele magam az űr kalandba, vagy inkább jövőre egy leértékelésre várva vegyem meg inkább. Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...