GC 2023: Hoyoverse-áradat a Gamescom műsorán

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
A GamesCom 2023-as Opening Night Live Show-ján szinte ömlesztve kaptuk a Hoyoverse játékainak anyagait: videón a Genshin Impact, a Zenless Zone Zero és a Honkai: Star Rail.

A Hoyoverse kisebb-nagyobb bejelentésekkel jelentkezett a Gamescom műsorán: íme, egy kis összefoglaló az akció-RPG áradatról. A Genshin Impact egy vadiúj gameplay előzetessel jelentkezett a nagy napon. Jó szórakozást az trailerhez! 

Sorra került a Zenless Zone Zero is: Zhenyu Li producer a trailer debütálása előtt rövid összefoglalót adott a játékról és arról is számot adott, hogy milyen régóta nem kapott frissítést a játék. Ennek a sötét időszaknak ezennel vége! 

A Honkai: Star Rail sem maradt ki a sorból, hiszen egy vadiúj előzetest nézhettünk meg a Gamescom műsorán. Ebben a videóban jelentették be, hogy hamarosan tesztelik a PlayStation 5-ös verziót. Kukkantsatok bele! 

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...