GC 2023: Tizennégy perc borzongás az Alan Wake 2-vel

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
Bizony, a kölni rendezvényen kint van az Alan Wake 2 demója, amibe most ti is belenézhettek hosszabban. A Remedy nem bízott semmit a véletlenre, lámpafénynél kutakodó, zsigeri horrorhangulat járja át a játékot.

A Gamescomra összeütött demó már egy kiforrott alkotás képét festi le előttünk. Tömény túlélőhorror-jegyek érhetők tetten az alábbi felvételen, amelyben az eredeti főszereplőt, Alant irányítjuk egy egészen kényelmetlen helyszínen.

Az Alan Wake 2 egyike lesz azoknak a játékoknak, amelyek kihasználják DLSS 3.5 előnyeit, de a PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is beköszön október 27-én.

 

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Pain
Ennek hatására, hogy lesz folytatás előkaptam az első rész felújított változatát. Próbáltam feledni, hogy mennyire nagy csalódás volt nálam anno a játék, hátha majd most elkap a hangulat, de sajnos nem. Sajnos a monotonitásba fulladó játékmenete teljesen megöli az egészet, főleg így, hogy már nem hajt a kíváncsiság, hogy mi lesz a sztori vége. Tartok attól, hogy a folytatás is ugyan ilyen lesz, semmi elvárásom nincs már felé.
1.
1.
crytek
Tudom a játékok nem erről szólnak (pedig egyszer igazán adhatnának végre erre is) de elsőre már a semmiben eltűnő szél által fújt dolgok látványa már most über mod irritál. Akkor inkább ne is legyen benne semmi ilyesmi mert nagyon gagyi

Érdekes mod totál nem kapott el az akarom játszani érzés. Az elsőnél amikor haver áthozta a tört xbox 360-at végigvittem rajta és pc-n ahogy megjelent egyből megvettem. Talán első teljes áras vásárlásaim egyike volt. Ennél ilyen érzésnek a nyoma sincs
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...