GC 2023: Phill Spencer 10 éves élettartammal számol a Starfield esetében

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 26.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft Gaming vezérigazgatója úgy véli, hogy a Starfieldnek is a Skyrimhez hasonlóan hosszú élettartama lesz. A játék a premier után abszolút támogatott lesz, és talán a modderek is életben tarthatják.

Az Xbox-főnök nemrégiben az IGN-nek adott interjújában árulta el, hogy a Starfield esetében is hasonló szavatossággal számol, mint amilyen a Bethesda Game Studios korábbi szerepjátékának, a Skyrimnek is volt. Noha a megjelenés után a fejlesztők is hosszú ideig támogatják az űroperát, Phil Spencer abban reménykedik, hogy az embere még 2033-ban is játszani fognak vele.

Arról nincs szó, hogy mit gondol a "folyamatos támogatottság" alatt, ám annyit igen, hogy a Starfieldnek olyan "lábai" lehetnek, mint amilyenek a Skyrimnek voltak, és amire a modder közösség még sokáig építhet.

Az biztos, hogy fel van adva a lecke az új RPG-nek, lévén a Skyrimből 2011 óta 60 millió eladott példány talált gazdára, ami a történelem egyik legkelendőbb játékává tette. Hogy a Starfield megismétli ezt a bravúrt, vagy további is szárnyalja, az a jövő zenéje.

További híreink arról szólnak, hogy letartóztatták azt a 29 éves férfit Tennessee-ben, aki állítólag ellopta a Starfiled kópiáit és több gameplay felvételt tett közzé róla a hét elején. Nem csak ennyi volt a füle mögött: a megszerzett példányokon még túl is akart adni az interneten keresztül. Az már csak hab a tortán, hogy marihuána birtoklása miatt is kérdőre vonják.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

15.
15.
shatterhand
Skyrim nálam rosszabb mint a witcher. Abban még látok vmi szépséget (bár a mozgásanimácio nekem fapados), de hogy a skyrimben mit esznek azt nem tudom.
14.
14.
Kelan
#2: Remélem VR-ra is kiadják. A Skyrim is új szintje a játéknak VR-ban és a Fallout is.
13.
13.
Chdz
Majd a modderek megoldják, ha kevés a kontent..
12.
12.
delphijos
#9: Szarkazmus tábla nincs bundle-ban, ahogy látom ;)
11.
11.
Doomsayer
#9: Néha az az érdekes tanulság, hogy nagyon sokan azok közül, akik a játékok miatt vesznek egy gépet, nem hiszik és nem értik, hogy valaki a játékok miatt vegyen egy gépet.
9.
9.
crytek
#7: Szerintem léteznek olyan emberek is [milyen meglepő ugye?] (ez az eladás meglodulás is ékes bizonyítéka) akiknek a sokszor 60-70$ kifizetése helyett sokkal jobban megéri inkább venni egy boxot is a filléres game passal....

/Ez kb pont olyan ahogy sokan nem bírták ki hogy nem jött anno semmi ps cím pc-re akkor azok vettek ps-t. Na most hogy lehet már semmi bethesda cím nem jön ps-re meg lehet sok év múlva már acti blizzard cím se akkor sokan a nem játszás helyett inkább veszek egy boxot/
8.
8.
zoli12i
Vicces fiú ez a Phill xd
7.
7.
Őrnagy
#1: Őőő... Nem azt mondta Phil, hogy a jó játékok miatt nem nő a konzoleladás?
6.
6.
Doomsayer
Én 40-50, de nagyon maximum 60-70 óra jó játékélményt várnék tőle egy kis felfedezéssel (hangsúly azon, hogy *egy kis*), csapattársakkal, átlagos sztorival és lövöldözéssel. Legyen egy eleje, legyen egy vége és a kettő között legyen egy játék. Nekem nem kell az No Man's Sky-os bányászós rész, sem a Minecraftos/Fallout 4-es építős dolog sem.

Legelégedettebb akkor lennék, ha olyan lenne, mint az Outer Worlds egy nagyon kicsit több űrhajókázással. Nekem jelölje minimum 6-8 centiméter nagy sárga csillag, hogy melyik bolygóra készítettek sztori alapú tartalmat, a többi meg sem így, sem úgy sem érdekel. Elő van töltve PC-n és majd úgyis megjelenik és kipróbálom - de megmondom őszintén, még mindig a BG3 pörög, mellette meg a Xenoblade Chronicles 3 és jelenleg nem annyira gondolom, hogy labdába rúghatna a világ legjobb legjobb CRPG-je és a világ legjobb ARPG-je mellett egy Bethesdás akciójáték. De ha jó cucc lesz, annak örülni fogok, viszont nem hiszem, hogy jövő héten komolyabban elkezdem. Persze szerintem ránézek első nap, de hacsak nem valami Mass Effect 2 szintű startja lesz, nem folyok bele komolyabban. Legalábbis most ez a terv.
5.
5.
markoci555
jó lenne ha közben nem adnának ki bugyuta dlc-ket, hanem igazi tartalom lenne mögötte, mint Skyrim esetén a szigetes
modderek meg összefoghatnának, hogy felosszák a bolygókat és a legtöbb kompatibilis legyen, mert legalább 900 full üres bolygó várja tárt kapukkal őket
4.
4.
Spazz Maticus
#2: Ebben biztosak lehetünk szerintem. ;)
3.
3.
Spazz Maticus
Nem nagy vállalás ez, ismerve a játékaik moddolhatóságát.
Ha minden téren full átlagos is lesz a game, ismerve a modderek elhivatottságát két-három éven belül egy értékálló, és az eredetitől nagyságrendekkel jobb játékot kalapálnak össze a Bethesdának szinte ingyen és bérmentve, lásd pl. Fallout 4...XD
2.
2.
rDAVE
Szóval újra és újra kiadják majd, mint a Skyrimet.
1.
1.
crytek
Nagy szavak.. nem egy ilyen 10 éves dolog lett halott 1 év után :)
Bár a Skyrimből kiindulva simán elhiszem

De legalább a konzolok fogynak miatta :)

https://tech4gamers.com/xbox-series-x-1000-increase-sales-starfield/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...