Bemutatkozik a HORI Farming Vehicle Control System!

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 27.
  • Hardver
Link másolása
A HORI és a Farming Simulator-sorozat készítői közösen elkészítették a HORI Farming Vehicle Control Systemet, hogy még élethűbb élménnyé tegyék a munkagépek irányítását.

A HORI mindent megtesz azért, hogy a valósághoz leghűbb irányítási rendszert találja ki a különböző munkagépek használatához a Giants Software játékában.. Ezúttal ismét egy hardver-együttessel lepte meg a rajongókat: bemutatkozik a HORI Farming Vehicle Control System! A része egy 34 cm átmérőjű, gumírozott kormánykerék indexkarral, ami valóságos traktorok, járművek alapján készült. Tartalmazza a jól megszokott három pedált és egy vezérlőpanel egységet 76 gombbal, így már nem is lesz szükség billentyűzetre. Ehhez a panelhez csatlakozik a joystick is, ami speciálisan a Farming Simulator-sorozathoz lett kitalálva. 

A további kényelem érdekében a kormány és a vezérlőpanel könnyen felszerelhető az asztalra, sőt a kísérő alkalmazással a játékosok testre is szabhatják az érzékenységet, a gombok elrendezését. Ha esetleg még nem csigázta fel a szoba mezőgazdászait ez a kis leírás, akkor kukkantsatok bele a videóba!

1.
1.
Magnumpi81
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...