Dave Bautista vérében van a Mortal Kombat

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
Bő két hét, és máris rátehetjük a mancsunkat a Mortal Kombat 1-re! Addig is, íme egy élőszereplős kedvcsináló, amelyben Dave Bautista egyetlen Fatality kiosztása nélkül hype-ol fel minket a megjelenésre.

Az élőszereplős előzetesek néha betalálnak, néha nem. A Payday 3 legutóbbi ilyen kedvcsinálója például elég nagyot ütött, a Mortal Kombat 1 live action trailerével szemben azonban vannak kisebb fenntartásaink. Oké, maga a játék biztos, hogy nem lesz rossz (ennyi már az előzetes próbakörből kiderült), de azért mégis csúnya dolog úgy összehozni egy teasert, hogy nemhogy egy Fatality, de még csak egy egészséges pofon sem dördül el.

Mindenesetre, ha ti is érzitek már a véretekben a Mortal Kombat 1 hívását, akkor a jó hír az, hogy már nem kell sokáig várnotok! A szériát megreformáló bunyós játék szeptember 14-én jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

3.
3.
sirdani
A trailer egyébként az eredeti 1993-as Mortal Monday promóciós filmet gondolja újra, amit itt lehet megnézni: https://youtu.be/R8V7TwlYCt0
2.
2.
DragonBleacPiece
X óta mind ugyanolyannak tűnik
1.
1.
silkgoat
em tudom, de szerintem ez brutal jo volt, foleg az apuka a babakocsival. Sokan magukra ismerhetnek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...