Erősen startolt a Sea of Stars

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A retro JRPG nem csak a kritikusokat győzte meg, de úgy látszik a játékosokat is. A fejlesztők közzétették, hogy már az első napon több, mint 100 000 példány fogyott a játékból.

Agusztus 29-én jelent meg a Sea of Stars PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, PC-re, Nintendo Switch-re, Xbox One-ra, és Xbox Series S/X-re. Már az első napon több, mint 100 000 példány kelt el a játékból, ami azért is lenyűgöző, mert mind PlayStation konzolokon, mind Xbox konzolokon egyből az előfizetésekben debütált, mint ingyenesen letölthető elem. Az ingyenesen letöltött kópiák száma nem gyarapítja az eladásokat. 

Mi is a Sea of Stars? A The Messenger készítőinek, a Sabotage-nak az új játéka, egy igazi retro JRPG. Gyönyörű pixelgrafikával megáldott kaland, mely erősen ihletődött olyan klasszikusokból, mint a Chrono Trigger. A kritikusok imádják és úgy tűnik, a játékosok sem panaszkodnak. Zale és Valere – a Napforduló Gyermekei – feladata, hogy megvédjék a világot a Fleshmancer nevű gonosz ellen. Utazásaink során több segítőnk is lesz, összesen 6 játszható karakter van a játékban.

Hála égnek nem kell csak a kritikusoknak hinni, hiszen a szerencsére a mostanában egyre gyakoribb trendet követve, a kanadai csapat is készült demóval a legtöbb platformra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...