Életeket mentett a Starfield

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem, ez nem valami ízléstelen reklámkampány a Bethesda vagy a Microsoft részéről, ez egy igaz történet – legalábbis annak tűnik – egy Reddit-posztból. Egy pár életét mentette meg a játék annak köszönhetően, hogy az egyikük hajnalokba menően játszott az alkotással.

Az Eurogamer csapata szúrta ki a Reddit-posztot, melyben u/Tydickilla nevű felhasználó meglepő történetét olvashatjuk. Augusztus 31-én történetünk főhőse úgy döntött, hogy fennmarad alvás helyett és belemerül régóta várt játékának, a Starfield grandiózus világába. Egyszer csak hajnalok hajnalán, 2:26-kor egy robbanásra lett figyelmes alsó szomszédja lakásából. Miután leszüneteltette a játékot, kinyitotta ajtaját, hogy megnézze mi is volt az a nagy robaj. Lángoszlopok garmadája fogadta, amik sietősen próbáltak bejutni a lépcsőházból más lakásokba is. Hősünk félelmet nem ismerve felkapta párját és macskájukat és sikeresen, apróbb égési sérülésekkel kimenekültek az égő lakóházból.

Tipikusan az a történet ez, amin az ember mosolyog egyet és nyugtázza, hogy úgysem igaz, viszont a felhasználó képei már lemossák a mosolyt a kételkedők arcáról. Az eredeti posztban a lángoló épületet láthatjuk, de a kommentszekcióban megnézhetjük azt is, hogy mit hagyott tombolása után a tűz. Illetve a robbanás oka is felfedi magát, hiszen az eredeti posztoló megemlíti, hogy az alattuk lakó hölgy – aki sajnos nem élte túl – oxigénpalackra szorult, ami mellé dohányzott is.

A Starfield szeptember 6-án érkezik a boltok polcaira és Game Passbe is, de early accessben már elérhető.

11.
11.
szinkron
"leszüneteltette" - az írástudatlan, pronyó alakokat nem kell alkalmazni írásra!
10.
10.
Doomsayer
#8: Nem ez csak a sajtó féle klikkvadászat újabb színvonala.

Amúgy azt le sem hozták, hogy a Baldur's Gate 3 fingást okoz. Eddig már több ember is többször fingott, amióta megjelent a játék.
9.
9.
sasncore
Koreában a gamer pelusban meg kiszáradnak a gép előtt..
8.
8.
Nothing
"Nem, ez nem valami ízléstelen reklámkampány a Bethesda vagy a Microsoft részéről"

De igen, ez nagy valószínűséggel az...
7.
7.
Extol
JAh azt hittem lekésett egy repülőt amit aztán eltérítettek az UFO-k hogy az utasokat egy másik galaxisban szolgálhassák fel főételként. Vagy hogy lekéste a vonatát ami aztán toronyházba rohant
6.
6.
delphijos
Azért az kicsit ízléstelen hogy
"az alattuk lakó hölgy – aki sajnos nem élte túl"
és utána beszúrjátok hogy amúgy
"A Starfield szeptember 6-án érkezik a boltok polcaira és Game Passbe is".

Ez a vége annyira de annyira nem kellett volna ide ehhez...
5.
5.
FreeKatana
#3: Nem túl jó példa. Ám rémlik olyasmi, amiről régebben voltak hírek egy balesettel kapcsolatban. Egy jelenlévő kölök figyelmeztette a népet, hogy húzzák ki a sofőrt a füstölő autóból, mert felrobbanhat/kigyulladhat. Hírértéke azért volt, mert nem sokkal később meg is történt a dolog, így megmenekült az illető. Elmondása szerint a GTA-ból "tudta", hogy ez lesz.
4.
4.
DragonBleacPiece
oxigénpalack mellé dohányzott az igen.. miértnem inkább starfieldben szív?
3.
3.
Yanez
Ez hülyeség. Ha most valakit kihúzok pl egy égő kocsiból, akkor majd azt mondom a Trónok Harcának hála mentettem meg az embert, mert épp azt néztem a telómon, amikor észrevettem, hogy lángol egy mongol.
1.
1.
GAMEROD
Akkor is ugyanúgy a gépe előtt ült volna, ha nincs meg neki még.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...