Kiegészítő érkezik a Sea of Starshoz

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 4.
  • Hír
Link másolása
Nem olyan rég jelent meg a Sea of Stars, ami az old-school JRPG-k világát hozza el kezdőknek is könnyen fogyasztható formában. Kiemelkedő alkotásról beszélhetünk, mind a kritikusok, mind a játékosok imádják.

Már a játék Kickstarter kampányában is szó volt a kiegészítő lehetőségéről. Ahogy a fejlesztő csapattól már megszokhattuk, most is úgy zajlik a DLC fejlesztése, mint pár éve a The Messenger kiegészítőjénél, a Picnic Panic készítése során. Míg a csapat nagyobb része egy új projekten munkálkodik, addig a többiek a DLC lehetőségeit járják körbe.

Mint tudjuk a két játék, a The Messenger és a Sea of Stars egy világban játszódnak és könnyen lehet, hogy az utóbbi kiegészítője - ami jelenleg a Throes of the Watchmaker nevet viseli – össze is köti őket hivatalosan. A fejlesztők szerint a Throes of the Watchmaker egy teljesértékű DLC lesz, ami mélyen belemegy a játék világának narratívájába is. A Radio Canada interjújában mondta el Thierry Boulanger, a játék rendezője, hogy készítik már a DLC-t.

A Sea of Stars augusztus 29-én jelent meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Nintendo Switch-re. Mi is írtunk róla kritikát, amit itt találhattok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...