A fejlesztők kipróbálhatták a Nintendo Switch 2 konzolokat a Gamescomon

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 7.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a Nintendo még nem erősítette meg a felröppent pletykát: a jelek szerint a fejlesztők kipróbálhatták a következő Nintendo Switch konzolt. Állítólag a 2017-es The Legend of Zelda: Breath of the Wild volt a szerencsés játék.

Az Eurogamer forrásaiból kiderült, hogy a Gamescom 2023 rendezvényen a fejlesztők kipróbálhatták a Nintendo következő generációs konzolját, a Nintendo Switch 2-t. Amíg a játékosok a Pikmin 4 és a Super Mario Kart 8 Deluxe videójátékokat próbálhatták ki, addig a színfalak mögött a fejlesztők játszhattak a 2017-es The Legend of Zelda: Breath of the Wild játékkal - az új Nintendo Switch 2 konzolokon. 


A fenti kép csupán látványterv.

Valószínűleg a Nintendo a partnereinek tartott bemutatót arról, hogy a technikailag felturbózott Breath of the Wild demó hogyan szuperál az új eszközön, azonban ezt a játékgyártó-cég még nem erősítette meg. A Nintendo nem beszélt nyilvánosan a sokat emlegetett Switch-utód megjelenéséről sem, bár a korábbi szivárgások szerint az új hardver valamikor 2024-ben fog debütálni. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...