Övön aluli ütések és lenyűgöző rúgások – megérkezett Van Damme a Mortal Kombat 1-be

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 8.
  • Videó
Link másolása
Erőszak, látványos csonttörések és híres karakterek, nem, sajnos nem a Musk kontra Zuckerberg harcról van szó, hanem a második legjobb dologról, a Mortal Kombat 1-ről. Megérkezett a Jean-Claude Van Damme DLC-jét bemutató videó és hiba lenne kihagyni.

Még ma reggel írtunk róla, hogy Ed Boon – a verekedős széria társalkotója – a Hot Ones műsorban beszélt a játékról és annak DLC-jéről, melyben Johnny Cage Jean-Claude Van Damme kinézetét ölti fel.

Azt hiszem ezt nem kell tovább magyarázni, színtiszta erőszak a legjobb értelemben. A kreatív és fényűzően véres harcok közben több, Van Damme védjegyeként szolgáló mozdulatot is észrevehettünk, illetve egy Street Fighter utalásnak is a fültanúi lehettünk.

A játék szeptember 19-én érkezik és a Premium Edition vásárlói Jean-Claude Van Damme skint is kapnak pénzükért cserébe, mégpedig Johnny Cage-re.

Ha esetleg rajonganál a verekedősjátékokért, ne hagyd ki a UFC legújabb részének trailerét se, melyben többek között a jelenlegi sztárpáros, Israel "The Last Stylebender" Adesanya és Alex "Poatan" Pereira feszül egymásnak.

6.
6.
rossitibi
Van Damme-nak olyan tipikus mozgása,rúgásai voltak...Nem kellett volna a stílusához igazítani kicsit?
5.
5.
Kamukaze
Az utolsó játék aminek még volt valamicske köze a szériához, az a 9.
3.
3.
mephi
#1: A segédedet ha behívod ő például megtudja az ilyen kombókat szakítani.
2.
2.
Anti4730
Ez annyira hasonlit van damra mint en :))
1.
1.
Nothing
Ez már "over the 'over the top'"...XD
Amúgy csak engem zavar ez a végtelen spam kombózás? Tudom, nem új dolog, de mégis...az ellenfél nemhogy reagálni nem tud, de kb. földet sem ér az egész menet alatt. Ebben mi a jó?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...