A Starfield 2024-ben hivatalos mod támogatást kap

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bethesda sci-fi akció-szerepjátéka a jövő évben hivatalos mod-támogatást kap, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a Starfield berkeiben bármit megtehessenek.

Todd Howard, a Starfield rendezője egy interjújában elmondta, hogy 2024-ben hivatalosan is mod-támogatást kap a csillagközi kaland. A Bethesda eddigi egyik legjobb dobása már így is számtalan kalandot és missziót rejteget a játékosainak, azonban a jövő évben érkező Creation Kit segítségével már tényleg csak a csillagos ég szabhat majd határt a kreatív felhasználóknak. 

"Amint a modok támogatottak lesznek, szinte bármit megtehetsz majd, akárcsak a korábbi játékainkban." - nyilatkozta Todd Howard. - "A mod-támogatás jövőre lesz elérhető, aminek mi nagyon örülünk, ugyanis élvezetes látni, hogyan szárnyal a játékosaink fantáziája."

A hivatalos támogatás elérhetővé teszi ugyanazt az eszköztárt, amit a Bethesda a játékok tényleges elkészítéséhez használ, így valóban izgalmas lesz belenyúlni a játékba. Persze, a kreatív embereket eddig sem riasztotta el a hivatalos mod-támogatás hiánya, hiszen mindenféle vad és bolondos alkotást készítettek már eddig is a Starfieldhez. Ha lemaradtatok volna róla, ide kattintva tudjátok elolvasni a Starfieldről alkotott véleményünket!

4.
4.
Helium Prime
crytek ezután már nem lesz nehéz konzolon is használni! Addig meg legalább kiforrottabb lesz!

https://gep.monster/games/starfield
3.
3.
AbsurdShark
Imádom a játékot, de néhány aspektusa mod után ordít.
2.
2.
Extol
Ez kell ahhoz hogy szélesebb közönség számára is élvezhető legyen a játék
1.
1.
crytek
A nem létező magyarítás miatt jó volna a konzolok miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...