Többet is megtudhattunk az Atlus érkező játékairól

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 21.
  • Hír
Link másolása
A Persona 3 Reload mellett az Atlus kiadásában megjelenő Unicorn Overlordról is kaptunk némi infót, lássuk, hogy a Sega két JRPG-je mit tartogat számunkra!

Az Atlus két játékból is többet láthattunk a Tokyo Game Show-n megrendezett műsoron, amelyekben közös, hogy mindkettő JRPG, és mindkettő jövőre érkezik, azonban mégis markánsak különböznek egymástól: az egyik egy mára már klasszikus játék felújított változata lesz, míg a másik egy több évtizedes együttműködést megkoronázó új cím.

Az Persona 3-at maguk a készítők is a sorozat fordulópontjának élték meg, és a későbbi részek is építettek rá több mechanika esetében. Nem is volt akkora meglepetés, amikor leleplezték, hogy készülőben van a remasterelt verzió, amelyben a történet és a karakterek nem változnak, de a grafika szebb lesz, a kezelőfelület modernebb és számos életkönnyítő újítást is implementálnak majd a játékban. A Persona 3 Reload 2024. február 2-án jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re. Érdemes megjegyezni, hogy rögtön a megjelenés napján elérhető lesz az Xbox Game Passben is.

A másik cím, ami figyelmet érdemel, a Unicorn Overlord. Ez az új cím az Atlus és a Vanillaware együttműködésének 20. évfordulója alkalmából készült el, a két cégnek eddig olyan játékokat köszönhettünk, mint az Odin Sphere, a Dragon’s Crown, és a 13 Sentinels: Aegis Rim. Az Unicorn Overlord fantasy világának központjában Fevrith kontinense áll, amelyen öt nemzet háborúzik egymással. Főszereplőnk az árvaságra jutott Alan lesz, aki egy bukott ország, Cornia hercege. Rá vár a feladata, hogy társaival együtt felszabadítsa népét és véget vessen a háborúknak. A fantasy kaland 2024. március 8-án válik elérhetővé Xbox Series X/S-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switch-en.

1.
1.
xsbrx
Örülnék hogy ha a Unicorn Overlord Steam-re is kijönne.
Bár tekintve hogy a 13 Sentinel se érkezett PC-re végül Switch-en vettem meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...