Már elérhető a Starfield legújabb frissítése

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bethesda fokozta a lehetetlent: ezentúl még gyönyörűbben ragyognak majd a csillagok a Starfield sötétkék egén. Az 1.7.33-as frissítés a mai naptól elérhető, hogy még szebbé tegye a sci-fi kalandot.

A Bethesda és a Microsoft a mai napon kiadta a Starfield legújabb frissítését, ami számos korábbi bakit kijavít a játék berkeiben. A megjelenés előtt azt nyilatkozta a Bethesda, hogy a csillagközi kaland lesz a legkevesebb hibával megjelent videójátéka, és ezt nagyrészt be is tartották a fejlesztők. Ez azonban nem azt jelenti, hogy teljesen hibátlan lett a Starfield: kellenek a hibajavító frissítések, ezért a mai nappal megjelent a 1.7.33-as patch.

Ez a csomag számos olyan újdonságot is tartalmaz, amik a játék látványvilágát hivatottak feljavítani: többek között a mozdulat közben elmosódó gyönyörű, csillagos égboltot. Emellett a missziókban felfedezhető apróbb bakikat, idegesítő bugokat is igyekeztek felszámolni: többet nem lesznek a helyükről eltűnő karakterek és más furcsaságok! Ha a teljes listára vagy kíváncsi, akkor kattints ide és szemezgess kedvedre! 

16.
16.
Krumplistarkedli
Hat ez a starfield jelenseg is elegge furcsa nekem. Annyira bereklamoztak hogy ilyen klassz meg olyan klassz lesz, erre a megjeleneskor neztem 3-4 oras streamet rola, hat nekem tok unalmas volt. Volt lehetosegem ki is probalni de 2 oranal tobbet nem tudtam jatszani vele mert szamomra tovabbra is vegtelenul unalmas meg igy is hogy en jatszottam vele.
En orulok hogy soknak tetszik a jatek, nincs ezzel semmi gond. Csak nekem nem jott be ez a jatek.
15.
15.
delphijos
#14: "Egy dolog ami irritál, hogy a sztori npc-ket nem lehet megölni"

Ez nagy öngól lett volna, ha valaki megől egy-két kulcsembert, akkor mi marad ? Még a főküledetés is jászhatatlan lenne nélkülük. Egy DS-ben belefér, mert nem rajtuk áll a főszál.
14.
14.
Ooorky
#12: Ez is egy New Vegas-ből átvett "újítás", fel lehet fejleszteni a karaktert szakáccsá, meg hogy az ételek többet gyógyítsanak, ha valakinek erre van ingere, amúgy értelmetlenek.

Sztem hosszú távon nem érdemes minden kacatot felszedni, színes tárgyak + küldetés loot.

Marson felvettem párszor a boltos csókától a hozz nekem #nemlopott tárgyakat küldit, simán összejött belőlük a full legendary Space Trucker set (mirror damage + ignite), egy ignite + random effect wakizasi-val.

+lóvéból és xp-ből kimaxoltam a Razorleaf-et class C-re.



Egy dolog ami irritál, hogy a sztori npc-ket nem lehet megölni, így a crimson fleet bázisnál hiába lövöm szét az összes űrhajót, maga a bázis sérthetetlen...
13.
13.
delphijos
#12: Szerintem itt arról van szó, hogy a kaját is fel kell venni, és utána az inventory-ból ki kell választani. Hogy ezt lehetne "azonnal".
12.
12.
pszihoapu
#7: nemtom, nemertem mirol beszelsz, min jatszol, mi a gond - en azonnal felzabalok mindent amit osszeszedek kajat, de hat a +3 meg +5 hp-k akkor sem segitenek sokat (pc-n), szal miutan megettem mindent, meg elnyomok medpacket is csalodottan.
megenni is csak a sujlimit miatt eszem a cuccokat. ha ez faj a legobban az egesz jatekban, szerintem vard meg amig ez is kijon turmix gepre.:D
11.
11.
crytek
#10: Nem történnie kell hanem neked kell felmenni oda és elmenni a pálya alatt a lootért :)

https://www.youtube.com/watch?v=rboZG-sQyS4
10.
10.
Csabzz
#8 egyelőre nem történt ilyesmi nálam
9.
9.
delphijos
#4: Ja, egy cseppet túl van itt hájpolva a game.
8.
8.
crytek
#6: Az a beesek a pálya alá egy bizonyos helyen glics megvan még?
7.
7.
Doomsayer
Vártam valami patch-et és meg is örültem neki tegnap, mert totál vállalhatatlan az életem amiatt, hogy az ott heverő kajákat nem lehet megenni egyből, hanem csak eltenni a zsákba és a *kifogástalan* menüből megenni. És ugye az volt a jövendölés múltkor, hogy lesz külön gomb az evésre. Hát nem lett. Köszi Bethesda, tudom, hogy irgalmatlanul és mérhetetlenül nehéz lett volna odacsinálni, hogy a gomb nyomvatartására megegye a háromszög alakú kaját... Na mindegy, majd a ramaster, vagy a GOTY egy-két év múlva... addig meg úgyis elmászkálok 3/4 élettel és sajnálok elnyomni rá egy medpack-et. Csak azt nem tudom, hogy amikor a megjelenés előtt hír volt, hogy minden fejes már többszáz órát tolta a cuccot és az egész micro a Starfield-et teszteli, akkor ez hogy nem jutott eszébe egyiknek sem?
6.
6.
Csabzz
Sajnos confirmed, az Akila city pocsolyás glitch-eket javították:( No more free loot
5.
5.
csongor1996
#2: Én sem értem mi értelme, de ha singleplayer akkor nyugodtan bennehagyhatják. Bár biztos vannak cheatek is a mindenféle mod között.
4.
4.
Spazz Maticus
"A Bethesda fokozta a lehetetlent"....

Ezt tetszik, felröhögtem olvasás közben. XD

3.
3.
Sakee
#1: Azokkal kezdik, már amelyik glitch, mert ugye vannak amik nem azok.
2.
2.
Ooorky
#1: Annak mi értelme?

Full legendary set-ben, Class C űrhajóval csapatom és szimplán csak eladtam az értékesebb cuccokat küldetések után...
1.
1.
crytek
Remélem a sok pénzfarmoló glicheket nem foltozták be.. valamelyik szabadnapomon csak erre akarok majd menni felpumpálni a karakter szintjét meg pár millát összegugázni. Azt akkor elrakom 2-3 évre pihenni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...