Csúszik a Cities: Skylines 2 konzolos megjelenése

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 29.
  • Csúszás
Link másolása
PC-re változatlanul októberben érkezik a játék, azonban a konzoltulajoknak még várniuk kell rá, ráadásul nem is keveset, a fejlesztők szerint időre van szükségük a játék tökéletesítésére.

A Cities: Skylines 2015-ös megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend, és bár az egyik legdrágább játék, ha minden kiegészítőt meg akarunk hozzá venni, az alapjáték önmagában is rendkívüli minőséget képvisel a városépítős műfajon belül. Nem is csoda, hogy amikor bejelentették a második részt, a rajongók egy emberként éljeneztek, főleg, hogy a tavaszi bejelentés mellett őszi megjelenést ígért a Paradox Interactive, ráadásul PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is.

Azonban most rossz hírrel kell szolgálnunk a játékosok egy részének: PC-re továbbra is október 24-én érkezik a játék, azonban a konzolos megjelenés késik, nem is kicsit. A franchise hivatalos X-oldala szerint valamikor 2024 tavaszán számíthatnak a játékosok a PlayStation- és Xbox-verziókra, ugyanis a fejlesztők nem elégedettek a Cities: Skylines 2 konzolverziójának minőségével, és több időre van szükségük a lehető legjobb játékélmény elérése érdekében. Remélhetőleg hamarosan pontos dátumot is közölnek a fejlesztők, és azt is reméljük, hogy nem csúszik tovább a konzolos megjelenés.

1.
1.
Nagyon várom már és bár én könnyen beszélek, mert pc-n játszok, de szerintem ez a jó hozzáállás.
Én legalábbis inkább várnék bizonyos pc-s portokra türelemmel csak ne csalódás legyen a vége...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...