Jókora Diablo-crossoverrel érkezik az Overwatch 2 új szezonja

  • Írta: szlav
  • 2023. október 5.
  • Letöltés
Link másolása
Néhány napon belül megkezdődik az Overwatch 2 hetedik szezonja, a szokásos új eventek, kozmetikai jóságok, új pálya és reworkök mellett egy ütős Diablo-crossovert is kapnak a játékosok.

Október 10-én veszi kezdetét az Overwatch 2 legújabb, szám szerint hetedik szezonja. Új hőst ezúttal nem kapunk, a Control játékmód azonban egy gyönyörű új pályával bővül majd. Régóta várt reworköt kap Sombra és Roadhog, mitikus skint kap Hanzo, jön a halloweeni event, illetve az új battle passben és azon kívül is rengeteg kozmetikai jóság várja még a játékosokat.

Ez azonban nem minden, hiszen a szezonnal érkezik egy vadiúj kooperatív játékmód is, a Trials of Sanctuary. Egy jókora crossover-eseményről van szó, amelyben az Overwatch 2 karakterei Diablo-ihlette maskarákba öltöznek - ezeket a skineket természetesen ilyen-olyan módon be is zsákolhatjuk majd. Moira Lilith alakját öltve, Pharah Inariusnak öltözve, Reinhardt és Wreckingball pedig Imperious és Azmodan skinjében érkeznek a csatatérre. Természetesen visszatérnek az eredeti Overwatch korábbi Diablo-skinjei is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...