Élőszereplős adaptációt kap a Cyberpunk 2077

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 5.
  • Biznisz
Link másolása
Alaposan megdobta a Cyberpunk 2077 eladásait a Phantom Liberty kiegészitő, előbbiből már 25 millió példány talált gazdára eddig, míg a DLC-ből 3 millió az első héten. Jön az élőszereplős adaptáció is!

A CD Projekt ma közölte, hogy a Cyberpunk 2077 eladásai már elérték a 25 millió kópiát, azaz szeptember óta további 5 millió ment el belőle. A cég vezérigazgatója, Adam Kiciński a befektetőknek tartott konferencián jelentette be az új mérföldkövet. A szerepjáték gyorsabban fog, mint a The Witcher 3, lévén Geralt utolsó kalandjának 4,5 év kellett ehhez a számhoz, míg a Cyberpunk 2077-nek csupán két év.

A játék első és egyetlen kiegészítőjéből, a Phantom Libertyből pedig 3 millió példány talált gazdára az első héten, ami igen szép eredmény. Jelenleg nagyjából 20 millió játékos játszik aktívan a Cyberpunk 2077-tel PC-n és konzolokon. Az összes játékos nagyjából 15 százaléka már az első héten beruházott a bővítménybe is.

"Ez egy fenomenális eredmény, és ez csak a kezdet - az eladások folyamatosan emelkednek." - tette fel a pontot az i-re a CD Projekt.

Jön az élőszereplős adaptáció is

Ha pedig ekkora a siker, nem maradhat el egy élőszereplős projekt sem. A CD Projekt RED bejelentette, hogy az Emmy-díjas sorozatokért felelős Anonymous Contenttel közösen készítik el az adaptációt, amely egy teljesen új történetet mesél el a Cyberpunk 2077 világában. A projekt jelenleg fejlesztési stádiumban van, már keresik hozzá a megfelelő forgatókönyvírót. A True Detecitve és a Mr. Robot producerei bábáskodnak a projekt felett.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...