Megjelenési dátumot kapott a Laika: Aged Through Blood

  • Írta: osan
  • 2023. október 7.
  • Videó
Link másolása
A Laika: Aged Through Blood igazán különleges keveréke a metroidvenia pályafelfedezésének és a szörnyen véres harcoknak egy motoros köntösben összegyúrva. A megjelenési dátummal együtt most meg is tekinthetjük, hogyan is néz ki ez a „motorvénia”.

A 2023-as Summer Game Fest alkalmával jelentették be a Brainwash Gang és a Headup szerelemgyerekét, a Laikát. Ugyan első ránézésre egy jobb fejlesztésű mobiljátéknak tűnhet az Aged Through Blood, de a játékmenetből is hamar kikövetkeztethetjük, hogy a kinézet megtévesztő és sokkal komplexebb játékmechanikákat rejthet magában, mint mutatja.

Érdekes csavarnak tűnik ez a metroidvenia műfaján, a motoros akció, a véres lövöldözés, a kézzel festett háttér és en bloc a játék művészeti, illetve játékmechanikai megoldásai mind-mind azt sugallják, hogy jó időtöltés elébe nézünk.

A Laika: Aged Through Blood október 19-én érkezik PC-re, de valamikor Nintendo Switch-re, sőt az SGF-es hírek szerint PS-, illetve Xbox-konzolokra is várható majd. Steamen már letölthetjük a demót, ha ki szeretnénk próbálni megjelenés előtt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...