Laika: Aged Through Blood PC

Motorvania egy westernes-posztapokaliptikus világban.
1705590000

A leépítéshullám most a Thunderful Groupot érte el

A svéd fejlesztőstúdiónak, akiknek a SteamWorld Buildet is köszönhetjük, sajnos meg kell válnia alkalmazottjai csaknem 20 százalékától a rideg és kihívásokkal telt piaci körülmények miatt.
1704697200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év második hetében visszatérünk végre a főbb megjelenések összegzéséhez, igaz, ezen a héten még igencsak gyér a kínálat új címekből - de legalább a filmek és a sorozatok kárpótolnak.
1701673200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hetet egyértelműen a Ubisoft pandorai kalandja uralja, azonban ezen felül is igen sok címet kapunk a következő napokban: Disney hercegnőkkel versenyezhetünk és zombik lakta városban élhetünk túl.
1701442800

Konzolokra tart a Laika: Aged Through Blood

A PC-s megjelenés fixálásakor még csak pletykáltak róla, viszont most már biztos, hogy a jelen és előzőgenerációs konzolokra is megjelenik a posztapokaliptikus western metroidvania.
1697436000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Pókemberek, olasz vízvezeték-szerelők, egy belga detektív és fürge kék sün is vár ránk a héten, filmek terén egy Oscar-gyanús alkotást nézhetünk meg a mozikban, Netflixen pedig elindul a Far Cry 3 Blood Dragon ihlette sorozat.
1696665600

Megjelenési dátumot kapott a Laika: Aged Through Blood

A Laika: Aged Through Blood igazán különleges keveréke a metroidvenia pályafelfedezésének és a szörnyen véres harcoknak egy motoros köntösben összegyúrva. A megjelenési dátummal együtt most meg is tekinthetjük, hogyan is néz ki ez a „motorvénia”.
1636642800

Mark Hamill-lel tartotta első műsorát a Thunderful

A Thunderful Group viszonylag friss szereplő az indie kiadók palettáján, de már így is számos, független fejlesztésű cím mögé állt be. Az első Thunderful World műsorban megismerhetjük, milyen játékokkal készülnek jövőre.