Hamarosan minden élőlény újabb kinézetet kaphat a Starfieldben

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. október 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy modder, ThEjEsTeRoFeViL jelenleg is azon dolgozik, hogy minden egyes élőlény a Starfield világában újabb színben és még élethűbben jelenjen meg a játékosok előtt.

Ha játszottál már a Bethesda nagyszerű sci-fi videójátékával, akkor a gyönyörű, csillagos égbolt és a végtelen világűr látványa nem okozhat akkora meglepetést. Azonban ezt a grafikát egy modder még szebbé szeretné varázsolni, mégpedig azzal, hogy a bolygókon élő lények kinézetét feljavítja. ThEjEsTeRoFeViL, a kreatív és türelmes fejlesztő összesen 1134 egyedi textúrát szeretne vinni a játékba, hogy az még élvezhetőbb lehessen. 

Ha a művész elkészült az összes élőlény vadiúj kinézetével, akkor mindenki számára elérhetővé teszi majd a HD Texture Pack névre hallgató frissítés csomagot. Így a földön túli lények még színesebbek, részletesebbek lesznek és jobb felbontásban várják majd a felfedezőket. Amíg nincs kész a teljes csomag, addig minden egyes fajhoz külön fájlt kell majd letöltenie az űrbe vágyó játékosoknak. 

3.
3.
Spazz Maticus
..."gyönyörű, csillagos égbolt és a végtelen világűr"...XD

Hehe.
Direkt nem írtam ide semmit előbb, de
úgy néz ki már lejárt a starfieldes clickbait cikkek ideje kedves szerkesztő...XD
2.
2.
hedzsooo
Ez a mod eppen megfeneklett, a HD Texture pack mar nem is erheto el, amig javitva nem lesz, mar ha sikerul javitani egyaltalan.

Ha irni akartok faxantos modokrol/modositasokrol ami a Starfieldhez van, akkor pl. inkabb mar nezzetek meg a legsikeresebbeket Nexuson, ne pedig meg alig tesztelt, friss modokat cikkezzetek, mert kulfoldi oldal beharsogta. De ez csak az en velemenyem persze
1.
1.
crytek
Ráfér a játékra jócskán. Skyrimből is mit ki hoztak te jó ég
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...