A Wargaming átfogó kampányt indít az ukrán civilek megsegítésére

  • Írta: szlav
  • 2023. október 18.
  • Hír
Link másolása
A World of Tanks, World of Warplanes és World of Warships alkotói útnak indítják az ukrán civileket új mentőautókkal segítő kezdeményezésüket. Mi a játékokban megvásárolható csomagokkal támogathatjuk az ügyet.

"Mi a Wargamingnél szeretjük a háborús játékokat, de a valódi háborút gyűlöljük." - így kezdi a sajtóközleményét a World of Tanks, World of Warplanes és World of Warships fejlesztőcsapata. Az egyébként fehérorosz eredetű vállalatnak közeli szívügye az orosz-ukrán háború tragédiája, hiszen a borzalmak közepette jelenleg is üzemeltetnek egy aktív stúdiót Kijevben.

És habár a Wargaming már korábban is kisegítette nagyobb adományokkal, illetve egészségügyi ellátmány-csomagokkal az ukrán civileket, a legújabb kezdeményezésük egészen egyedülálló. Ukrajna hivatalos segélyszervezetével, a United24-gyel együttműködve a mai napon a stúdió összes játékában elindul egy-egy időszakos esemény, melynek keretei közt különféle játékbeli jutalmakat vásárolhatunk, a cél pedig ismét nemes lesz: a kezdeményezésből befolyó összegeket új mentőautók vásárlására fordítják.

Az október 18-tól november 1-ig futó esemény tehát egyaránt aktív lesz a World of Tanks, a World of Tanks Modern Armor, a World of Tanks Blitz, a World of Warships, a World of Warships Legends és a World of Warplanes játékokban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...