Csúszás áldozatává válhatott a Star Wars: Outlaws

  • Írta: szlav
  • 2023. október 27.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből derült ki, hogy a kiadó a következő üzleti évre halasztotta az egyik új játékát. Valószínű, hogy a Star Wars: Outlaws lehet a szóban forgó cím.

Nagyot villantott idén nyáron a Star Wars: Outlaws, és habár hozzávetőleges megjelenési dátumot sem kaptunk, vagyis joggal gondolhattuk, hogy a premier még messze van, a szóbeszéd szerint a Ubisoft a vártnál korábban tervezte volna kiadni a nyílt világú Star Wars-akciójátékát. A Kotaku már korábban is rebesgette, hogy akár már a jelenlegi, 2024. március 31-ig tartó üzleti évben piacra kerülhet a játék, erre azonban lényegében semmi esély nincs már.

A Ubisoft ugyanis a legutóbbi pénzügyi jelentésében nyíltan elárulta, hogy a Skull and Bones-hoz hasonlóan egy másik igen nagyszabású új címét áttolja a 2024-2025-ös üzleti évre - hacsak nem az Avatar: Frontiers of Pandoráról van szó (amit kétlünk), akkor ez minden bizonnyal a Star Wars: Outlaws.

Érdekesség, hogy mindezt a Ubisoft úgy teszi, hogy egy kimondottan sikeres üzleti évet tudhat maga mögött. A vállalat bevételei tisztességesen növekednek (a nem-IFRS működési bevételei mintegy 400 millió euróra rúgnak), mindezt pedig viszonylag kevés igazán nagyszabású megjelenés nélkül - az Assassin's Creed: Mirage és a The Crew: Motorfest is lényegesen kisebb címek voltak az elődjeikhez képest.

A Ubisoft tehát a Star Wars: Outlaws nem meglepő késleltetésével biztonsági játékot játszik. A cím a jövő év eleje helyett valószínűleg átcsúszik az őszi-téli szezonra, ami persze extra fejlesztési időt is biztosít a rajta munkáló Massive Entertainment csapatának. Az elmúlt néhány év gyakran bugos és optimalizálatlan AAA-s címeire gondolva ez nem is hangzik olyan rossz döntésnek.

2.
2.
Grabowsky30+
Reméljük nem egy újabb Skull and Bones soha véget nem érő halasztási hullám áldozata lesz ez a játék.
1.
1.
Shao Kahn
Hát én nagyon nem örülök ennek a csúszásnak, én beterveztem ezt a játékok jövőre. Tudom-tudom idő kell a tökéletes játékhoz, de akkor is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...