Három expanziót is bemutattak a World of Warcrafthoz

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blizzard nem aprózta el a dolgot: három kiegészítőt is bejelentett a World of Warcrafthoz Worldsoul Saga néven. Ezen kívül hivatalosan is jön a Cataclysm expanzió a World of Warcraft Classicba, nem kevés változással.

A 2023-as BlizzConon maga Chris Metzen mutatta be a Worldsoul Sagát, amely egy három kiegészítőt is felölelő epikus sztoriszál lesz a World of Warcrafthoz. A következő néhány évben tutira el lesznek látva az MMORPG rajongói, mondván az új tartalmak gyorsabban jelennek meg a játékhoz. Metzen szerint a Worldsoul Saga "a játék első 20 évének történetmesélési csúcspontja lesz", és kikövezi az utat a következő 20 évre. Bizony, nagy szavak ezek.

Az első kiegészítő The War Within néven fut, és Azeroth szívébe kalauzolja el a játékosokat. A második csomag egyszerűen Midnight címet viseli, és visszatérhetünk bene az Óvilágba, hogy szembenézhessünk a Void erőivel. Végül ott lesz a The Last Titan, amely Northrendbe kalauzol el bennünket, hogy ott felfedjünk egy hatalmas összeesküvést, amely még a Világ történelmének kezdetéig nyúlik vissza.

Tovább bővül a World of Warcraft Classic is

A régivonalas WoW-élményre ácsingózóknak is kedvezett a Blizzard, hiszen hivatalosan is érkezik a Cataclysm a World of Warcraft Classicba, mégpedig 2024 első felében. Szó esett még a Season of Discovery eseményről is, amely olyan vadonatúj funkciókat, gyakorlatilag egy új játékmódot tartalmaz, amelyek felrázzák egy kicsit a megszokott játékmenet. Az új szezon november 30-án indul, új titkokat fedezhetünk fel, miközben átkutatjuk Azerothot, számos karaktermódosító képességet szerezve. Minden lehetséges lesz: tank szerepében tetszelgő Warlockok, gyógyító Mage-ek és sok más is.

A szezon 25-ös kezdeti szintkorláttal indul, de a maximális szint elérésekor egy teljesen új végjátékot kapunk. A 10 fős Blackfathom Deeps raid újragondolt bossokat, mechanikát és jutalmakat tartalmaz, nem sokkal később pedig kitolják a szintlimitet is, ami még több endgame tartalmat hoz magával.

6.
6.
silkgoat
Az elso videorol mindig az jut eszembe hogy mennyire megneznek mar egy egesz estes animacios filmet amit a blizzardosok csinalnak es nem valami hollywoodi akarki akinek fogalma sincs az egeszrol vagy ha van akkor a producerek meg a management majd jobban tudja hogyan kell 7+-os warcraft-ot csinalni
5.
5.
Grabowsky30+
Nagyon sok éven keresztül nyomtam, elég komoly szinten, de valahogy már nem tud lázba hozni. Kigyógyultam belőle! :D
3.
3.
memoryman
#2: Game passba jó lesz! Várjuk szeretettel!
2.
2.
Kamukaze
1.
1.
crytek
Remélem ,hogy majd valami single Warcraft game is előkerül majd..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...