Chucky lesz a Dead by Daylight következő gyilkosa

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. november 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan Chucky, a gyilkos baba kezdi szedni az áldozatait a Dead by Daylight világában: csekkoljátok le a frissen nyilvánosságra került trailert a vadiúj karakterről!

A Behaviour Interactive lerántotta a leplet a Dead by Daylight legújabb gyilkosairól: hamarosan érkezik a játék világába Chucky, az óriási késsel rohangáló baba és a menyasszonya, Tiffany Valentine. Ők nem az első klasszikus horrorfilmekből kiragadott karakterek, akik csatlakoznak a Dead by Daylight világához, korábban többek között Michael Myers, Freddy Krueger és a Hellraiser Pinheadje is felbukkant már

A játékban Chucky a mérete miatt nagyszerűen lopakodik majd és onnan lepi meg a játékosokat, ahonnan a legkevésbé sem számítanak a babára. Érdekesség, hogy a két baba hangját az eredeti szinkronszínészek, Brad Dourif és Jennifer Tilly adják a játékban is. Az új gyilkos 2023. november 28-án jelenik meg Pc-n, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokon. Kukkants bele az előzetesbe! 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...