Elnapolták az ARK: Survival Ascended xboxos megjelenését

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 17.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredetileg kedden megjelenő verziót először a hét második felére tolták át, most pedig már határozatlan időre elhalasztották a hitelesítési problémák miatt. A fejlesztők elvileg már dolgoznak az ügyön.

Ahogy a PC-s megjelenés, úgy a konzolokra való betörés sem megy simán az ARK: Survival Ascended számára. A hét elejére tervezett xboxos megjelenést elnapolták, az eredeti tervek szerint a hét második felére. A fejlesztők viszont magyar idő szerint tegnap délután az alábbi bocsánatkérő képet posztolták ki X-re:

A certifikációs folyamat zátonyra futott, így kénytelenek újra beadni a szükséges anyagokat a Microsoftnak. A megjelenést jövő hét elejére prognosztizálják, kíváncsian várjuk, hogy ez vajon összejön-e a fejlesztőknek. A kommentek alapján a rajongók már nem is dühösek, csak mérhetetlenül csalódottak.

A fentiek fényében a hónap végére beígért PlayStation 5 verzió megjelenése is könnyen megkérdőjelezhető, igaz, a poszt alapján ott minden a legnagyobb rendben halad a tervezett megjelenés felé, bár fix dátumot még nem kaptunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...