ARK: Survival Ascended PC, PS5, XSX

Az ARK: Survival Evolved újgenerációs remastere.
1712071840

Ark: Survival Ascended - megérkezett a Scorched Earth kiegészítő

Több hónapos csúszás után végre megérkezett sivatagos régióval felvértezett bővítmény az Ark: Survival Ascendedhez. Hat új bioma, új megszelídíthető lények, több mint 50 új elkészítendő tárgy és soha nem látott főellenségek várják a játékosokat.
1710862200

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass márciusban

A következő két hétben érkező címek listája igencsak impozánsra sikerült, és a változatosságra sem lehet panasz. Ráadásul az egyik játék egy korszak kezdetét is jelzi.
1701500441

Végre PlayStation 5-ön is elérhető lett az Ark: Survival Ascended

Megannyi késés után a Studio Wildcard csak elkészült az Ark: Survival Ascended PlayStation 5-ös verziójával. A készítők hasznos bónuszokkal érhetik utol a többi a platform tulajdonosait a szervereken.
1700587663

Xbox Series X/S-en már játszható, PS5-ön viszont késik az ARK: Survival Ascended

A váratlan késés kissé keresztbe tett a konzolos megjelenésnek, a hitelesítési problémák azonban részben megoldódtak, így Xbox Series-konzolokon mától már játszható az ARK: Survival Ascended. A PS5-ös verzió sajnos késik még egy keveset.
1700242504

Jól teljesít az Ark: Survival Ascended - két hét alatt több mint 600 ezer kelt el

Az Ark: Survival Ascended kiadója sikeresnek nyilvánította a címet, miután a dinoszauruszos túlélőjátékból a megjelenést követő két hétben több mint 600 ezer példányt vettek meg.
1700211600

Elnapolták az ARK: Survival Ascended xboxos megjelenését

Az eredetileg kedden megjelenő verziót először a hét második felére tolták át, most pedig már határozatlan időre elhalasztották a hitelesítési problémák miatt. A fejlesztők elvileg már dolgoznak az ügyön.
1700038800

Csúszik az ARK: Survival Ascended xboxos megjelenés

Ma jelent volna meg az felújított, Unreal Engine 5.2-re épített játék a Microsoft jelengenerációs konzoljain, azonban az utolsó pillanatban elhalasztották a rajtot, várhatóan a hét második felében érkezik a játék.
1699862400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hét elé nézünk videójátékos fronton, több nagysikerű játék is kiegészítőt kap, érkezik majd a Truman Show szellemi örököse, a VR-os Assassin’s Creed-játék, verekedhetünk kedvenc Nickelodeon karaktereinkkel, de a Fantomtolvajok legújabb kalandjába is belevethetjük majd magunkat.
1699117200

Megvan az Ark: Survival Ascended Xbox-os megjelenési dátuma

Két héttel a PC-s megjelenés után már a csapathatja is a zöld tábor a dinós mókát, a PlayStation tulajoknak viszont egyelőre várniuk kell. A cross play a három platform között viszont már a megjelenés napján garantált lesz.
1698400800

Megjelent Early Accessben az ARK: Survival Ascended

A készítők végső soron teljesítették az ígéretüket, miszerint még a hónapban megjelenik a remasterelt játék, igaz, némi kompromisszummal, azonban ennél már csak jobb lehet.