Jól teljesít az Ark: Survival Ascended - két hét alatt több mint 600 ezer kelt el

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. november 17.
  • Toplista
Link másolása
Az Ark: Survival Ascended kiadója sikeresnek nyilvánította a címet, miután a dinoszauruszos túlélőjátékból a megjelenést követő két hétben több mint 600 ezer példányt vettek meg.

Az elvártnál is jobban teljesített az Ark: Survival Ascneded, az első két hétben több mint 600 ezer digitális példány talált gazdára a Steamen keresztül. A fejlesztő cég, a Studio Wildcard tulajdonosa azt nyilatkozta, hogy a Steamen való megjelenés "csak az előttünk álló út kezdete" és a konzolok verziók befutása után még sikeresebb lesz a dinoszauruszos túlélőjáték. 

Az Ark: Survival Ascended 2023. október 25-ei megjelenésekor gyorsan a Steam legkelendőbb játéka lett, de a felhasználók teljesítményproblémákba ütköztek, ezért a játék jelenleg 56%-os "vegyes" Steam értékeléssel rendelkezik. A játék PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es verziója még ebben a hónapban debütál, bár ezt már nehezen hiszik el a játékosok. A konzolos megjelenést többször is csúsztatták már a közelmúltban: reméljük, hogy novemberben már végre tényleg révbe érnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...