Itt van az Unsighted készítőinek új játéka

  • Írta: osan
  • 2023. november 26.
  • Pletyka
Link másolása
Címe még ugyan nincs az alkotásnak, legalábbis publikus címe biztosan, de már videófoszlányokat láthatunk arról, hogy mi is készül annál a fejlesztőcsapatnál, amelyiknek 2021 egyik legjobb indie RPG-jét köszönhetjük.

Az Unsighted egy felülnézetes RPG, ami során az idővel futunk versenyt, hogy megmentsük robot barátainkat és azt, ami energiát és lelket ad mindennek - meg persze magunkat. Nagyszerű fogadtatásban részesült a játék mind a kritikusok, mind a játékosok által és ezt valószínűleg gyönyörű pixelgrafikájának és közel tökéletes játékmenetének köszönheti, ami az RPG-elemeken kívül bátran merít metroidvania és soulslike inspirációkból is.

Most a fejlesztőcsapat egyik tagja, Tiani Pixel X-posztokban adott egy kis ízelítőt, hogy mire is számíthatunk a csapattól legközelebb. A 2D-s látványvilágot lecserélik old-school 3D-re, ami nagyban emlékeztet minket a régi Zelda-játékokra. A videókból kiderül az is, hogy az Unsighteddal ellentétben nagy valószínűséggel most egy hack-and-slash kalandot kapunk, ami még a Mega Man Legends-ből is inspirációt vesz.

Egyelőre nincs konkrét információnk a játékról megjelenés, illetve bejelentés terén, de a videók alapján nemsokára azért számíthatunk az utóbbira. Nektek hogy tetszenek a kis betekintők, láttok benne potenciált?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...