Gyengébb rajtot vett a vártnál a Sonic Superstars

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 29.
  • Biznisz
Link másolása
A Sega is elismerte, hogy a Sonic Superstars nem fogyott olyan jól a megjelenés hónapjában, mint azt korábban remélte. A kiadó bízik benne, hogy a karácsonyi időszakban azért beindulnak az eladások.

A Sega vezérigazgatója, Haruki Satomi a legutóbbi negyedévről szóló pénzügyi jelentésében bevallotta, hogy a Sonic Superstars a vártnál gyengébben startolt el, de reméli, hogy az eladások végül felgyorsulnak, és remélhetőleg ugyanolyan szinten lesz, mint anno a Sonic Frontiers.

Mivel a platformer októberben jelent meg, ami egy elég forgalmas időszaknak számít a játékmegjelenések szempontjából, ám bizakodásra ad okot, hogy a Sonic-játékokból eddig is novembertől decemberig adták el a legtöbbet, és a marketingköltségek 90 százalékát is erre az időszakra időzítette a kiadó. A kiterjesztett promóciónak, valamint a kritikusok pozitív fogadtatásának hála az eladások bőven beindulhatnak még - főleg a tengerentúlon.

A kék sündisznónak nem sikerült olyan jól a 2D-s gyökereihez való visszatérés, mint Mariónak, s noha remekül hozza a klasszikus hangulatot, a kizárólag offline élvezhető anyag pályatervezése, felejthető zenéi és magas ára rányomta a bélyegét a végeredményre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...