Elérhető a Luto demója

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 1.
  • Korai verzió
Link másolása
A belsőnézetes horrorjáték egy rövid demóval igyekszik megfogni a közönséget, a narratív élményből minél kevesebbet igyekeznek előre elárulni a készítők. A játék megjelenési dátumot még nem kapott.

Az év elején leleplezett Luto egy olyan személyről szól majd, aki képtelen elhagyni a saját otthonát. "Útja" során rengeteg furcsa, felkavaró ösvényt jár majd be, ahonnan nincs menekvés. Központi szerepet kap a gyász feldolgozása, a szorongás és a depresszió átéléséve, és a különböző fóbiák reprezentációja is.

A játék elsőre egy sétaszimulátornak ígérkezik, ami igyekszik audiovizuális szinten ránk hozni majd a frászt. Ha pedig szeretnénk kipróbálni, hogy milyen élményt tud nyújtani a játék, szerencsénk van, ugyanis más PC-n és PlayStation 5-ön is elérhető a The Choice című demó, ami várhatóan egy külön, szeparált élményt lesz, a fő történettől függetlenül.

A játék hivatalos megjelenési dátumot még nem kapott, sőt még várható időablakot sem. A tervek szerint PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re megjelenik majd idővel, igaz, a játék Microsoft Store oldala még nem elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...