A Steamre tart a Tchia

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 1.
  • Hír
Link másolása
A tavasszal megjelent játék eddig csak az Epic Game Store-ból volt elérhető a PC-s játékosok számára, azonban hamarosan a Valve felületén is elérhető lesz, ráadásul extra tartalmak is érkeznek a játék ezen verziójába.

Az Új-Kaledónia által inspirált mediterrán szigetvilágban játszódó Tchia egyszerre egy kikapcsoló utazás, egy izgalmas kaland, és egy önismereti túra. A március 21-én megjelent játék PlayStation 4-re és PlayStation 5-re jelent meg, egyből a PlayStation Plus Extra kínálatában, PC-n viszont az Epic Games Store volt az egyedül forgalmazója.

Most viszont bejelentették, hogy Tchia kalandjait a Steam-felhasználók is átélhetik, nagyjából egy évvel az eredeti megjelenés után. Az alkalomra a fejlesztő Awaceb egy új trailert is készített, íme:

Viszont nem egyszerűen csak egy újrakiadásról van szó, a Steam-verzió egy új ruhákat és egy hozzájuk kapcsolódó új perk-rendszert is hoz majd, tovább 8 extra Soul-Melody-t is tartalmazni fog, amelyeket eljátszhatunk Tchia ukuleléjén. Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem közöltek a fejlesztők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...