Megjelenési dátumot kapott az Outcast: A New Beginning

  • Írta: sirdani
  • 2023. december 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Úgy néz ki, hogy 25 év után végre elég lesz a várakozásból! A legendás klasszikus folytatására ugyanis már nem kell sokat várni, 2024 márciusában végleg berobog Cutter Slade következő kalandja.

Végre elárulta a THQ Nordic csapata, hogy mikorra számíthatunk az aldephai kiruccanás rajtjára. A piros betűs ünnepnap pedig meglepő módon tényleg egy piros betűs ünnepnap, méghozzá március 15.

Az Outcast új felvonásáról eddig nem árasztott el minket az osztrák kiadó olyan rengeteg információval, két kedvcsináló viszont azért becsúszott az elmúlt hónapokban. Az egyikben a 906 ezer különböző módon összeállítható fegyverarzenálunkat ismerhetjük meg közelebbről, a másikban pedig a csodálatos Adelpha világa kapta a főszerepet, és természetesen a Talan nevezetű népcsoport, akiknek majd segítségére siethetünk jatpackünkkel a hátunkon.

Az Outcast: A New Beginning tehát 2024. március 15-én érkezik majd PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.

1.
1.
Doomsayer
Nálam meghatározó játék az első része és igazából a játéktörténelemben is egy, a korát jócskán megelőző, és sok, később más játékok által úgymond behozott újdonságot egyszerre felvonultató mérföldkő a cím. Nem kevés erőfeszítés volt annak idején a folytatás érdekében, de nem jött össze (és egyben nem is járt úgy az Outcast a második résszel, mint a Deus Ex a második résszel). De most már tényleg itt az idő a folytatásra és szerintem gondolkodás nélkül azonnal veszem meg. Hogy mennyire lesz olyan, mint a régi azt nem tudom és elvileg egy játék sem lesz már olyan, mint 1999-ben. ... De még ha nem is biztos, hogy sokak álomjátéka lesz ez az Outcast 2, nálam ez kő keményen kötelező és nagy szeretettel várom. Igazából ez engem jobban felvillanyoz, mint a gta6.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...