Szeptemberben érkezik a PS3-as DIRT

  • Írta: Daks
  • 2007. augusztus 1.
  • Hír
Link másolása
A Codemasters végre kitűzte a PC-re és Xbox 360-ra már egy ideje kapható Colin McRae: DIRT Playstation 3-as átíratának megjelenési dátumát.
A Codemasters végre kitűzte a PC-re és Xbox 360-ra már egy ideje kapható Colin McRae: DIRT Playstation 3-as átíratának megjelenési dátumát.

Pontos időpontot egyelőre nem tudni, ám az tuti, hogy már most szeptemberben a Sony újgenerációs konzoljára is eljut a rallykirály legújabb játéka. A PS3-as átíratból új képeket is kaptunk, melyet itt helyben máris meg lehet szemlélni. Ja, és ne felejtsétek, a CD Projekt Magyarország jóvoltából hamarosan magyar szinkronnal is kapható lesz a DIRT.

47.
47.
t.roli
én is azt várom. háború már elkezdődött. én meg csak gyűjtöm ellenségeimet.így izgibb
46.
46.
battlefield2
bunyo leszasdA:_?AS_D?_D?AS:_D?AS:_D?_
45.
45.
t.roli
Nem vok meleg. jujj.hát én úgy megilyedtem h magamtól is lefejeltem azt a központot. ezért ingadozott az egész országban az ionternet. ugye te is érzékelted?
44.
44.
tjames
Ja és annyit még hogy remélem nem indulunk el ezen e vonalon, mert olyant kapsz hogy az állkapcsod mattot ad a koordinációs központodnak! Téma elvágva.
43.
43.
tjames
t.roli azért nyugtass már meg: nem vagy meleg ugye? Mit akarsz te itt csókolgatni engem? Pfúúúúj.

És hogy örök szerelmet fogadtam volna neked? Szép kis este lehetett mert én nem emléxem. brrrroáááffff
41.
41.
t.roli
itt egy olyan hozzászóló aki megint csak utánna néz a dolgoknak mielött helyeséget mondana. sok ilyen kéne
40.
40.
Pondacsöki
Itt valójában két videovezérlőről van szó, nem csak két platformról. Ha valaki olvassa az ATi - nVIDIA összehasonlító teszteket, kiderül, hogy az ATi VGA-k máshogy kezelik a fény-árnyék hatásokat mint az nVIDIA kártyák. Ez így van a Radeon 9200, X1300 stb. esetében is úgy, ahogy a GeForce 3, GeForce FX, GeForce 7900 esetében is. A tesztek azt mutatják, hogy például az NFS Underground alatt az ATi kártyáján nagy, erőteljes, sötét árnyékok vannak kontrasztban az erős fényekkel, míg az nVIDIA esetében az árnyékokon kívül jobban látszanak a részletek. A Prohardver összehasonlította a 7800 GTX-et az X1800-assal és a legtöbb helyen jobbnak látták a képminőséget a 7800 GTX-nél... Íme a link: http://prohardver.hu/cikkek/2005-12-05/ati_vs_nvidia_legjobbak_klubja/oldal_1.html Ja és az általam említett NFSU teszt: http://prohardver.hu/cikkek/2003-12-16/orok_haboru_geforce_radeonok_ellen/oldal_10.html
39.
39.
t.roli
tjames! Ugye azért még szeretsz? a múltkor még azt modtad h örökké szeretni fogsz... :(
38.
38.
t.roli
36.
36.
t.roli
tjames: HIHIHEHE. bocsi. ja és puszi neked is
36.
36.
t.roli
aranyosan vicces vagy és nem veszlek komolyan ne aggódj.tehát nem sértődtam meg:) még egy puszi
34.
34.
batnor123
36:ne hülyéz le senkit mert ezek is lehetnek hiba forrsáok nem 3ldere hanem dvd drive meghibásodásra és a 3lde nem csak a túlmelegdés hanem egyéb hardweres hibák
33.
33.
hopcsiri
Nekem X360-nam van, a haveromnak PS3-a, így mindkét gépen toljuk. A gépemnek nem volt még semmi baja/1-éves/, igaz nem is a fiókban tartom. Ilyen teljesítménynél minden gép melegszik, jó helyen kell tárolni. Megjegyzem a PS3 is eléggé melgszik, de jobban bírja a statisztikák szerint. Mindkét cég problémákkal küzd, MS meghibásodások, PS3 gyenge eladások/ világszinten/. Bár a SONY az idén jól megpipáltatta a vásárlóit: Lair, Warhawk, két variáció egy témára, a többi multiplatform. DE majd 2008 /metalgear, Kilzone/, persze, persze és addig csak az online. Jó lenne már, ha mindkét cég a jobbnál jobb gamékkal tudna foglalkozni, és akkor mi nem fikáznánk, hanem játszanánk. Colin: mitől lenne szebb vagy jobb,

"MULTIPLATFORM"=kicsi befektetés, közel azonos port, dupla haszon. Egyébként a COD3-at mindkét gépen toltuk, a PS3-as fakóbb volt, ezeken a képeken ezt nem látom.
32.
32.
battlefield2
30.
30.
lac15
sztem meg vmiben daveout-nak vmiben t.roli-nak van igaza

mért nem lehet abbahagyni már 1más szidalmazását?

amugy enyi képböl tényleg nem lehet látni semmit

várjunk 1 videót vagy a demót várjuk meg,remélem elöbb kidobják mint a full gamet

amugy meg ez nem helyesirási verseny, tök mind1 hogy irsz az a lényeg h mindenki eltudja olvasni



ez a gyurkás bevallás olyan volt mint amikor amicrosoft vallota be a hibáskonzolokat:D
29.
29.
tjames
te egy konkrét csávó vagy battle! :) LOL jót nevettem :) de mi az az ASD_: ??? direkt írod?
28.
28.
battlefield2
én nem aszisztálok hanem csak daveut komenjére irtam

teeeeeeee

leszrom melyik szebASD_:
27.
27.
tjames
t.roli te egy 18 éves hülyegyerek vagy már bocs. Úgy felidegesít amiket ide írkálsz hogy hihetetlen. Begyöpösödött szemellenzős hülyegyerek. Komyolyan mondom ne haragudj ezért, de nem találok jobb szavakat. Dave alap hsz-val teljesen egyetértek: ezen képek alapján NEM lehet kategórikusan kijelenteni hogy PS3 mennyivel szebb. Erre nekiállsz itt verni a nyálad. "gyere politizálni..." nooormális vagy? És akkor még jön a battlefieldkettő gyerek aki nekiáll asszisztálni a hülyeségedhez.



Na haragudjatok a "lehülyegyerekezésért", de nem is tudom hogy írhattam volna diplomatikusabban...
26.
26.
biolencse
PS3-hoz lehet kapni kormányt??? Csak mert az autós játékok azzal szerintem sokkal inkább élvezhetőek, mint a controller-rel.
25.
25.
battlefield2
24.
24.
t.roli
A múltor megnéztem egy Uwe Boll filmet. Alone in The Dark. Az egy gyalázat. Senkinek nem ajánlom. UWE BOLL-> FÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJ!!!
22.
22.
t.roli
Bocsánat a személyeskedésemért a kommentem első részében. Nem ide tartozna ez a fajta vita. Konzol, pc vagy konzol vs konzol vitában viszont állok mindenkinek a rendelkezésére, csak legyen türelmes és várja ki a sorát. megértésüket köszönöm és vita mindig mindenkorra, és az orvost távol tartja
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...