A hétvégén bárki kipróbálhatja a Call of Duty: Modern Warfare III-at

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 12.
  • Akció
Link másolása
Egy hónapja került a boltokba a vegyes kritikákat kapott Call of Duty: Modern Warfare III, ám az Acitivison ezen a hétvégén máris ingyen kipróbálhatóvá teszi a shooter többjátékos és zombimódját. Kell ennél jobb alkalom?

Egy blogbejegyzés szerint ezen a hétvégén ingyenes próbát tart a Call of Duty: Modern Warfare III az összes platformon, azaz december 14-től egészen december 18-ig bárki letöltheti a próbaverziót, de a kampányt nem. Bár ez utóbbiért nem érdemes siránkozni, lévén csapnivalóra sikerült.

Az ingyenes időszakban az érdeklődők kipróbálhatják az ikonikus térképek új változatát, a különböző többjátékos módokat (szám szerint négyet) és a még a kooperatív mókára kihegyezett zombimódot is. Ami a tartalmat illeti, a 6v6-os Core térképeken, három Ground War-térképen illetve a 6v6-os Mosphit playlisten tehetjük próbára tudásunkat a multiban. Az első szezon már a múlt héten kezdetét vette.

Akik eddig vártak a vásárlással, mert mondjuk a kritikák nem éppen kihagyhatatlan játék képét festették le előttük, itt a remek alkalom, hogy első kézből tegyenek egy próbát az idei résszel.

1.
1.
crytek
Hamar elröpül már ez a kis idő szóval majd a teljeset
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...