Frissítve: Folytatódnak az Embracer Group elbocsájtásai

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. december 16.
  • Biznisz
Link másolása
Az Embracer Group elbocsátási sorozata még közel sem ért véget: ezúttal a 3D Realms és a Slipgate Ironworks esett áldozatul. Különösen kegyetlen, hogy az ünnepek előtt küldték el az alkalmazottakat.

"Idén karácsonyra elbocsátottak." - posztolta az X-en az Embracer Group egy exmunkatársa, Michael Markie zeneszerző, hangtervezési vezető. - "Ha valaki szinttervezőt vagy hangmérnököt keres, kérem, keressen meg!" Úgy néz ki, hogy az Embracer Group továbbra sem kecmergett ki a nehéz helyzetéből és még több dolgozóját küldi el. Különösen rossz ezeket a híreket olvasni úgy, hogy már a nyakunkon vannak az ünnepek. 

Ezúttal a 3D Realms és a Slipgate Ironworks voltak az áldozatok: arról azonban egyelőre nem került nyilvánosságra pontos adat, hogy ezúttal hány dolgozó lett munkanélküli. Augusztus óta az Embracer Group több, mint 16 stúdiójából bocsátott el alkalmazottakat és várhatóan 2024-ben további leépítésekre kerülhet sor. 

Update! A 3D Realms alapítója, Scott Miller elárulta, hogy a fent említett két stúdió dolgozóinak "legalább felét" szélnek eresztették, köztük régi kulcsfejlesztőket is. Ezek szerint a vártnál jóval nagyobb csapás érte a csapatokat.

3.
3.
memoryman
Csak a profit. A pénz az isten!
2.
2.
olymind1
Marhára fel-/átkarolták őket..
1.
1.
Raam989
Gratulálok az excelhuszároknak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...