NPC-cserét hoz a Sea of Stars következő frissítése

  • Írta: osan
  • 2023. december 18.
  • Gyászhír
Link másolása
A nagysikerű körökre osztott RPG, a Sea of Stars egy apró változtatást eszközöl következő frissítésében, melyben a Mirth szigetén lakó NPC-k egyike eltűnik. Nem kell aggódni, kapunk helyette mást.

A játékban eddig fellelhető volt egy internetszemélyiség, mégpedig Jirard ’The Completionist’ Khalil, aki a YouTube-on végzett tevékenységéért lehet ismerős. Nos, sajnos úgy alakult Khalil számára a helyzet, hogy nemrég egy csúnya sikkasztásiügybe keveredett, legalábbis megvádolták többen is azzal, hogy nem a megfelelő módon bánt a jótékonysági céllal összegyűjtött pénzzel.

Szerencsére nekünk most nem a csalás mivoltával és jogosultságával kell foglalkoznunk, hanem azzal ahogyan a Sabotage stúdió csapata lereagálta az ügyet. Khalilt eddig ’Jirard the Constructionist’ névvel találhattuk meg Mirth szigetén, de ez megváltozik a közelgő frissítéssel.

RPGFan X-posztjából kiderül, hogy a fejlesztők sem ítélkezni szeretnének Khalil felett és elismerik, hogy nem az ő tisztjük eldönteni, hogy igazak-e a vádak, az viszont az ő tisztjük, hogy játékuk körül és azon belül is pozitív és optimista légkört tartsanak fent, ami tükrözi a csapat hozzáállását, így arra a döntésre jutottak, hogy Khalilnak el kell hagynia Mirth szigetét. Azért reméljük, nem fog összefutni egy dwellerrel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...