Korhatár-besoroláson esett át a Luigi’s Mansion 2 HD

  • Írta: osan
  • 2023. december 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Luigi’s Mansion: Dark Moon ugyan más címmel, de megérkezik a Nintendo kézikonzoljára, felújított látványvilággal. A pontos megjelenési dátum még nem ismert, de már azt tudjuk biztosra, hogy nem csak nagyoknak szánt szórakozás lesz – nem is számítottunk másra.

Szeptemberben került megrendezésre a Nintendo Direct, mely során szó esett a Luigi’s Mansion 2 HD-ról is. Tudjuk, hogy a kézikonzolos változat minden funkciója visszatér a felújított kiadással, sőt egy négyfős online kooperatív módot is kapunk, de a pontos megjelenési dátum – azon kívül, hogy 2024 nyara – még mindig ismeretlen.

Most sem derült ki, hogy mikor is számíthatunk Luigi újabb félelmetes kalandjára, az viszont biztos, hogy a nagyok mellett a kicsik is retteghetnek egy keveset, hiszen a játék átesett az ESRB-besoroláson és E, vagyis mindenki számára ajánlott besorolást kapott.

Ez egy kalandjáték, melyben a játékosok Luigi szerepébe bújnak és rejtélyes műtárgyakat szereznek vissza. A játékosok kísértetházakban kutatnak, miközben zseblámpával és porszívóval felszerelkezve tárgyakat szippantanak fel és szellemeket kapnak el. Néhány szellem meg tudja ütni Luigit, aki emiatt fel fog kiáltani, pislog egy nagyot, majd a földre esik. Más esetekben a játékosoknak lehetőségük lesz magokat lőni az egerekre, sőt rajzfilmszerű bombákat is dobálhatnak majd az ellenségekre.” – olvasható a besorolás leírásában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...