Volt CDPR fejlesztők egy új RPG-n dolgoznak

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 21.
  • Hír
Link másolása
A Rebel Wolf nevű fejlesztőcsapat egy igen ambiciózus projektbe kezdett bele, a fejlesztés pedig az alfa fázisba lép át, jelenleg is tapasztalt dizájnereket keresnek.

Konrad Tomaszkiewicz még 2022 elején jelentette be, hogy önálló fejlesztőstúdiót alapít a CD Projekt RED egykori veterán fejlesztőiből, akik a Cyberpunk 2077-en és a The Witcher 3-on is dolgoztak. A csapat első játéka, ami egyelőre a Dawnwalker címet viseli, még tavaly nyilvánosságra került, bár túl sok konkrétumot egyelőre nem tudni róla. Egy sötét fantasy történetre számíthatunk AAA-minőségben, ami ugyan nem lesz olyan grandiózus, mint a Witcher-sorozat, viszont ezt is a történetközpontú szerepjátékok mérföldkövének szánják, mint a nagy elődöt.

Lassan két éve jelentették be a stúdió létrejöttét, most pedig úgy néz ki, hogy rákapcsolnak a fejlesztésre. A játék a jelek szerint alfa állapotba kerül, ehhez pedig további szakemberekre van szüksége a Rebel Wolfnak. A tegnapi napon közzétett álláshirdetés szerint tervezőket keres a csapat, azonban nem kizárt, hogy nyílnak majd még pozíciók a lengyel stúdiónál.

Egy X-en folytatott nyomozás eredményeként annyi derült ki, hogy egy 100 fős csapat dolgozik a játékon. A történet lesz majd a középpontban, mikrotranzakciókat nem fog tartalmazni a játék, és nem lesznek konzol exkluzív tartalmak sem. Hogy mikor látunk majd valami a játékból, egyelőre nehéz megjósolni, viszont nem valószerűtlen, hogy még egy-két évig várnunk kell az első trailerig. A csapat tervei szerint PC-re, és az aktuális konzolokra is megjelenik majd a játék.

1.
1.
Doomsayer
No, ez eddig elkerülte a figyelmemet, most meg jól megjegyeztem a címét és már várom is szeretettel. Annyi, hogy kötve hiszem, hogy RPG lesz. Mármint biztos RPG lesz abból a szempontból, hogy ma már minden játék "RPG" lesz, de amúgy nem hiszem, hogy RPG lesz, mert persze egyértelműen azt mondták, hogy RPG lesz, de szerintem csak "RPG" lesz és nem RPG lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...