Megérkezett az első tripla A-s iPhone játék

  • Írta: aronsz
  • 2023. december 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Resident Evil 4-remake játszható először az Apple legújabb telefonjain. A szeptemberben bejelentett három játék közül még a Death Strandingről érkezett hír, az várhatóan 2024 elején jelenik meg.

Idén szeptemberben az új iPhone bejelentésénél az Apple kiemelte, hogy kifejezetten előtérbe helyeznék a gaminget, sőt meg is neveztek három tripla A-s címet, amelyeket várhattak a Pro tulajdonosok. Ezek a Resident Evil 4, a Death Stranding és az Assassin’s Creed Mirage voltak.

Ezek közül jelent meg december 20-án a Resident Evil 4. A múlt héten a Death Stranding fejlesztőcsapata az X-en erősítette meg, hogy készül a játék mobilra, tabletre és Mac-re optimalizált verziója, azonban még szükségük van némi időre, így csak 2024 elején várható a játék. Az Assassin's Creedről egyelőre nincs hír.

A játékhoz mobilon a cég A17 Pro chipje szükséges, ami az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max változatokban érhető el. Mac-en és iPad-en pedig az M1-es chip szükséges hozzá.

A játék eleje ingyenesen kipróbálható. A GameRiot gyorsan le is tesztelte, a 25 perces gameplay ide kattintva megtekinthető. Ebből kiderül, hogy bár a játék fut és működik, időnként eldobja az fps-t, illetve az irányítás sem kifejezetten egyszerű mindig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...