Már 10 millió játékost vonzott a The Finals

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 23.
  • Biznisz
Link másolása
Még egy hónapja sem jelent meg az Embark Studios ingyenesen játszható kompetitiv lövöldjéje, de máris elért egy jelentős mérföldkövet. Bizony, már 10 millió játékos próbálta ki a The Finalst, és hol van még a plafon?

Sejtettük, hogy nagy siker lesz a The Finals, hiszen már a december 7-i premiert követően nagy volt az érdeklődés utána a Steamen, bár az Embarkot némi kritika is illette, lévén sokaknak úgy tűnt, hogy csökkent a mozgási sebességük a bétateszt óta.

A játékszám azóta is meredeken ívelt felfelé, a fejlesztő pedig egy X-posztban dicsekedett el, hogy a free-to-play kompetitív lövölde már 10 millió játékos ért el. Ehhez a mérföldkőhöz mindössze két hétre volt szükség.

Gyors és izgalmas meccseket kínál a shooter, amelyben háromfős csapatok versenyeznek különféle célokért (széfek megtalálása, pénzek ellopása), a csavar ott van, hogy részben pusztítható a környezet is. Simán el lehet tüntetni komplett emeleteket vagy az ellenfeleink fedezékét egy-egy robbantással.

Már mi is teszteltük a játékot, hamarosan olvashatjátok a beszámolónkat a PC-re, Xbox Series X/S-re és PS5-re elérhető The Finalsról.

3.
3.
Zuzmo
#1: Steam top 10-ben vergődnek a pillatnyi játékosszámot tekintve.
Amúgy, mióta van marketing a magasabb számokkal szoktak büszkélkedni pozitív dolgoknál.
2.
2.
delphijos
#1: "To all you 10 million contestants (!) who have entered the arena since launch — a huge THANK YOU!"

Ez volt a poszt. Ez "dicsekvés" ? Amúgy meg ez nagyon szép szám, tekintve hogy ma fizetős shooter gyakorlatilag nincs, az egyetlen amit még pénzért lehet adni az a COD , szóval ez nem előny itt a többivel szemben. Amúgy a "pillanatnyi" játékosszám se titkos, 100e körüli az átlag (80e-130e között ) de konstansan a megjelenés óta. Hogy ez mennyire lesz tartós, persze nem tudjuk, de sok shooter örült volna /örülne ilyen számoknak.
1.
1.
shatterhand
Öö...ez f2p. Ha olyannal dicsekedn3k,hogy 10millióan próbálták(!) ki, az nálam inkább vergődés.
Egyrészt szép,hogy ha ingyen shooterrel sokan játszanak. Másrészt olyankor azzal dicsekedn3k milyen sokan játszák és nem azt,hogy mennyien próbálták ki. Lévén ez utóbbi magasabb szám
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...