2024 folyamán jelenik meg a Stellar Blade

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Már egy éve nagy volt a csend a koreai Shift Up akció-kalandjátékáról, de a PlayStation Blog mai posztja szerint jövőre végre a boltokban lesz a kizárólag PS5-re érkező Stellar Blade. Ennél tovább nem mentek.

Noha multiplatform címként vonult a köztudatba a korábban Project EVE kódnéven futó hack 'n' slash, a Sony 2021-ben partnerséget kötött a koreai Shift Up csapatával, így a Stellar Blade már PlayStation 5-exkluzívként látja meg a napvilágot. Noha a srácok az idei évre tervezték a premiert, ebből nem lett semmi, a PlayStation Blog mai bejegyzése szerint csak valamikor 2024-ben érkezik a játék.

A posztban egyébként a közelgő hónapokban esedékes PlayStation játékokat vették szemügyre, ebben a listában nem szerepel napra pontos dátummal a Stellar Blade, így a rajongók joggal feltételezik, hogy csak valamikor 2024 második felében csaphatnak le rá. A késés okáról egyelőre nem nyilatkoztak a fejlesztők.

Az akció-kalandjátékban egy szemrevaló hölgyet irányítunk, aki nem kisebb feladatot kap: meg kell védenie a Földet a betolakodó idegenek hordáitól, miközben a menekülő embereket is a védőszárnyai alá veszi. A mai bejegyzés szerint a Stellar Blade "érett narratívát tartalmaz valami egészen új létrehozásához", teszi mindezt "lenyűgöző látvány" mellett.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...