Kilép az early accessből a Phantom Abyss

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A rogulike felfedezős játék játékmódjait újragondolták a készítők, a játék aszinkron multiplayer vonása változatlanul megmarad majd a megjelenés után is.

Több mint két és fél évnyi korai hozzáférés után végre elérte az 1.0-s stádiumot a Phantom Abyss, ami egyszerre egy roguelike puzzle játék és egy platformer szerelemgyereke, meghintve egy adag Super Meat Boy-életérzéssel. Ez utóbbi igazából a játék aszinkron multiplayer jellemzőjével rokon, ami egyben a Phantom Abyss egyik legegyedibb feature-e. Az egyes próbálkozások alkalmával ugyanis láthatjuk, hogy azok a barátaink, akik a játékkal játszanak, hogyan teljesítettek az adott pályán.

Az 1.0-s verzióval az eddigi Classic Mode-ot átnevezik Abyss Mode-ra, az Adventure Mode pedig egy sor új templomot tesz elérhetővé, mindegyiket a saját ostorával, relikviáival és kihívásaival. A pszichedelikus puzzle platformer kaland végleges verziójából kiveszik az ostorokhoz kapcsolódó átkokat, az egyes skineket pedig a játékon belül lehet majd kioldani. A Phantom Abyss január 25-én lép majd ki az early accessből.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...