Még több klasszikust hozna vissza a Sega?

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 12.
  • Pletyka
Link másolása
A decemberi The Game Awardson tudtuk meg, hogy a Sega öt népszerű frencsájzát támassza fel, ám a legújabb szóbeszédek szerint, ez még semmi. Rebootot kaphat a Panzer Dragoon, a Neon Genesis Evangelion és a Sakura Wars is.

Nagyon örültünk a japán kiadó kezdeményezésének, miszerint olyan frencsájzokat hoz vissza a köztudatba a következő években, mint a Jet Set Radio, a Crazy Taxi, a Streets of Rage, a Shinobi és Golden Axe, ám az Insider Gaming értesülései szerint ez még csak a jéghegy csúcsa!

A lap szerint a Sega 2020 és 2021 között adott zöld utat 10 klasszikus IP-n alapuló rebootnak egy úgynevezett "Super Game" kezdeményezés részekén, amikből ötöt már bemutatott a múlt havi The Game Awardson, de mi a helyzet a maradék öt címmel? A források szerint a Panzer Dragoon, a Neon Genesis Evangelion és a Sakura Wars tuti köztük lesz, ám még a fejlesztés korai szakaszában járnak a munkálatok.

Az Insider Gaming nem tudja biztosan, hogy pontosan melyik brandbe tartozik a maradék kettő, ám a Sega nemrégiben nyolc védjegyet jegyeztetett be, ezek közül bármelyik lehet: Alex Kidd, After Burner, House of the Dead, Outrun, Super Monkey Ball, Altered Beast Eternal, Champions Kid és Chameleon. Kíváncsian várjuk a hivatalos konkrétumokat!

2.
2.
Doomsayer
#1: Az autós játékok egész piaca egy tragédia, de azon belül is egy ilyen árkádra a legkisebb az esély, mint Sega Rally. Persze biztos sokan elrötyögnének vele szívesen egy-két órát, de ki adna érte 60 meg 70€-t? Talán, ha az Outrun-t sikerülne viccesre és izgalmasra megalkotni, mint a Coast to Coast volt... De abban is max 4-5 óra volt és és kinézetre is olyan volt, mint ha ma nagy felbontásban néznél egy PS1 játékot az emulátorban.

De minden esetre, ha mindig visszasírod ezeket és még nem toltad, akkor azt nézd meg (Outrun 2006 Coast to Coast), mert az zsír jó. Már abandonware, ha minden igaz.

https://www.myabandonware.com/game/outrun-2006-coast-2-coast-cc3
1.
1.
crytek
Sega Rally Revot éleszthetnék fel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...